Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota Supra με τους 1.240PS θα σε τρομάξει! (VIDEO)

Ελλάδα 21:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toyota Supra με τους 1.240PS θα σε τρομάξει! (VIDEO)

ΝΕΑ

H Toyota Supra με τους 1.240PS θα σε τρομάξει! (VIDEO)

ΝΕΑ

Δεν ήταν κατασκευασμένη από την Toyota για τέτοια ισχύ αλλά παρ’ όλα αυτά, η Mk4 Supra τα καταφέρνει και στέκεται πολύ καλά, ακόμα και στα 300 χλμ./ώρα στην Autobahn.

Advertisement
Advertisement

Η 4η γενιά είναι αναμφισβήτητα η πιο αγαπημένη έκδοση της Toyota Supra και έχει γίνει αντικείμενο εκτεταμένων μετατροπών από όλες τις μεγάλες και μη, εταιρείες που ασχολούνται με το tuning και τις αναβαθμίσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε μια Supra με 1.239 ίππους και 1.120 Nm ροπής. Η απόδοση αυτή έχει επιτευχθεί με τη βοήθεια  turbo φυσικά και έχει κάνει το αυτοκίνητο ιδιαίτερα γρήγορο, στα όρια του τρομακτικού για κίνηση σε δημόσιο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε αρκετές στη σειρά επιταχύνσεις εν κινήσει, από τις οποίες μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο γρήγορο είναι το αυτοκίνητο, με τον κινητήρα να «καταπίνει» τις ενδείξεις του στροφόμετρου από τις 5.500 έως πάνω από τις 9.000 σ.α.λ. Στο video που έχει γυριστεί σε ένα κομμάτι της Autobahn όπου δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας, η «σύνεση» του οδηγού φαίνεται να εξαντλείται στη διάθεσή του να μην τρομάξει τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου με full επιτάχυνση κατά την προσπέραση, ενώ σε κάποιο σημείο που βρίσκει το περιθώριο να το κάνει, φτάνει έως και τα 300 χλμ./ώρα με ανατριχιαστική ευκολία από τη μεριά του αυτοκινήτου.