Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Ford Mondeo;

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Ford Mondeo;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Ford Mondeo;

ΝΕΑ

Καθώς πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως το μελλοντικό Ford Mondeo θα αλλάξει ταυτότητα και θα συνεχίσει ως crossover πολλοί σχεδιαστές παραθέτουν τις υποθέσεις τους για τη νέα του εικόνα

Advertisement
Advertisement

Η φημολογία και οι υποθέσεις σχετικά με το νέο Ford Mondeo έχουν πάρει φωτιά στο διαδίκτυο καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο της Ford που μάλιστα έχει κάνει διεθνή καριέρα. Έτσι η αλλαγή ταυτότητας, που πλέον θεωρείται δεδομένη ώστε να συνεχίσει την εμπορική του πορεία στην δημοφιλή κατηγορία των crossover, έχει απασχολήσει αρκετούς ψηφιακούς σχεδιαστές.

Πρόσφατα λοιπόν το γύρο του διαδικτύου άρχισε να κάνει μια νέα ψηφιακή απεικόνιση με μια πιθανή εκδοχή του νέου Mondeo. Το αυτοκίνητο αναφέρεται μάλιστα ως Mondeo Evos, ένα όνομα που η Ford έχει κατοχυρώσει από το 2019. Θυμίζουμε πως Evos ονομαζόταν το πρωτότυπο κουπέ που είχε παρουσιάσει η Ford για να προϊδεάσει για το σχεδιαστικό ύφος που είδαμε στη σημερινή Mustang.

ford-mondeo-evos-rendering

Advertisement
Advertisement

Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που πιστεύουν πως μαζί με την μετάλλαξη σε crossover το Mondeo ίσως απομακρυνθεί λίγο και από τον ξεκάθαρα οικογενειακό του προσανατολισμό και συστηθεί ως ένα coupe crossover. Κάτι δηλαδή παραπλήσιο στη λογική της Mustang Mach-E αλλά σε μια πιο προσιτή για το ευρύ κοινό δημιουργία. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η νέα ψηφιακή απεικόνιση βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στις αναλογίες της Mach-E με τα σχεδιαστικά στοιχεία του Evos να έχουν ενσωματωθεί στο εμπρός μέρος χαρίζοντας έτσι ένα ευχάριστα δυναμικό ύφος που μακάρι να δούμε τελικά και στο αυτοκίνητο παραγωγής.

ford-mondeo-evos-rendering

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ford Bronco: Ένα με τη φύση (video)

Στην παραγωγή και πάλι το εμβληματικό Escort MK2

Advertisement

Συναρπάζει η κόκκινη Ford Mustang Mach-E (video)

 

 

Advertisement