Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Panda

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Panda

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Panda

ΝΕΑ

Η Fiat ετοιμάζει την μεγάλη ανανέωση του Panda και οι σχεδιαστές του διαδικτύου φαντάζονται πως μπορεί να είναι.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat ετοιμάζει το «κόλπο γκρόσο» στην κατηγορία των μικρών SUV φέρνοντας στο προσκήνιο το καινούριο της Panda. Οι Ιταλοί έχουν βάλει στόχο όχι μόνο να αναβαθμίσουν το θρυλικό τους αυτοκίνητο, αλλά να του δώσουν έναν εντελώς νέο χαρακτήρα προκειμένου να εισέλθει δυναμικά στη συνεχώς εξελισσόμενη αγορά αυτοκινήτου τα επόμενα χρόνια.

Όσα σχέδια έχουμε δει να κυκλοφορούν από τους ψηφιακούς σχεδιαστές του διαδικτύου κάνουν αναφορά σε ένα μικρό SUV το οποίο θα πατήσει πάνω στην αντίστοιχη πλατφόρμα της Stellantis (βλέπε Citroen e-C3). Από τα λίγα που γνωρίζουμε για το νέο Fiat Panda είναι ότι θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Σερβίας και όχι της Ιταλίας, ενώ θα βγει τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αλλά και αργότερα – όπως το Jeep Avenger – σε έκδοση με ήπια υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Από τα σχέδια που έχουν φανταστεί οι γραφίστες του internet, εκείνο του Kolesa είναι που ίσως πλησιάζει περισσότερο στο τελικό σχέδιο του Panda. Στο ψηφιακό σχέδιο εμφανίζεται το νέο Panda σε μορφή SUV με μικρές διαστάσεις και ψηλό αμάξωμα. Οι γραμμές είναι φουτουριστικές και θυμίζουν το concept Centoventi του 2019.

Το νέο Fiat Panda στην ηλεκτρική του έκδοση αναμένεται να δανείζεται το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Citroen e-C3. Αυτό σημαίνει ότι θα αποδίδει 113 ίππους από τον ηλεκτροκινητήρα και θα συνοδεύεται από μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh με αυτονομία κοντά στα 320 χιλιόμετρα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δούμε και έκδοση με θερμικό κινητήρα στο νέο Panda σε μια ήπια υβριδική μορφή.

Advertisement

Αποκαλύψεις για το ολοκληρωμένο σχέδιο του δημοφιλούς αυτοκινήτου αναμένουμε στο τέλος του 2024, αφού προορίζεται για μοντέλο 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συλλεκτική έκδοση για το Abarth 695
Ωδή στο 500αράκι με την σπέσιαλ έκδοση Collezione 1957!
Ερχεται το νέο Fiat Panda – Δείτε τα πρώτα σχέδια