Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο 2021 το νέο Skoda Fabia Combi

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο 2021 το νέο Skoda Fabia Combi

ΝΕΑ

Μέσα στο 2021 το νέο Skoda Fabia Combi

ΝΕΑ

Η Skoda ετοιμάζει τη νέα γενιά της Fabia, η οποία θα περιλαμβάνει και την αμιγώς οικογενειακή έκδοση Combi.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες που είχαμε για τη νέα Fabia περιορίζονταν σε ότι αφορά την ημερομηνία , καλύτερα το έτος που θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και κάποιες φωτογραφίες με το πρωτότυπο μοντέλο δοκιμών.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda, Thomas Schäfer ανακοίνωσε ότι η 4η γενιά της Fabia θα διαθέτει στη γκάμα της και την έκδοση Combi, ένα μοντέλο που βρίσκεται στην αγορά τα τελευταία 20 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο LinkedIn, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Automotive News, ο 50χρονος Γερμανός τόνισε ότι για την τσέχικη εταιρεία η ύπαρξη της Fabia Combi είναι πολύ σημαντική, καθώς υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στο να προσφέρει ένα πρακτικό και οικονομικό μοντέλο στις μικρές κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Από το 2000 όταν και πρωτοεμφανίστηκε η συγκεκριμένη έκδοση, έχει πουλήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια μοντέλα κάτι που μεταφράζεται σε ένα ποσοστό 35% επί των συνολικών πωλήσεων της Fabia. Η νέα γενιά θα βασίζεται επάνω στην πλατφόρμα MQB A0, που γνωρίζουμε από τα VW Polo, SEAT Ibiza και Audi A1, με τη γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει αρχικά τρικύλινδρα σύνολα βενζίνης που θα συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG-7.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αποκάλυψη: Μόλις 15 ΙΧ «έκοψαν» τα ΚΤΕΟ σε 1,94 εκατ. ελέγχους

Η Νέα Υόρκη πληρώνει καλά τους… ρουφιάνους!

Advertisement

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!