Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mustang;

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι η νέα Mustang;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mustang;

ΝΕΑ

H Ford έχει ξεκινήσει τις δοκιμές για την Mustang της έβδομης γενιάς η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η πρώτη που θα έχει κάποια στοιχεία εξηλεκτρισμού.

Advertisement
Advertisement

Η άφιξη κάθε νέας γενιάς της Mustang είναι ένα γεγονός με παγκόσμιο ενδιαφέρον, ιδίως τα τελευταία χρόνια που το αμερικάνικο pony car άφησε τα στενά πλαίσια της Αμερικής και έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Η τρέχουσα γενιά ολοκληρώνει σιγά-σιγά τον κύκλο της και η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές για την επόμενη, την έβδομη, η οποία αναμένεται προς τα τέλη του 2023 ή στις αρχές του 2024.

Και όπως είναι φυσικό, στην είδηση και μόνο ότι υπάρχει νέα Μustang στα σκαριά, τα ψηφιακά σχεδιαστήρια ανά τον κόσμο πήραν φωτιά. Και εδώ βλέπουμε την εκτίμηση του Ace από το ModernMuscleCars, ο οποίος μας δίνει ένα πρώτο σκίτσο για το πως θα μπορούσε να είναι η νέα Mustang.

Advertisement
Advertisement

Bέβαια είναι δύσκολο προς το παρόν να ξέρει κανείς πόσο κοντά έχει πέσει, αν και η προσέγγισή του βασίζεται στις φωτογραφίες που ήδη έχουν κυκλοφορήσει με τις υπό δοκιμή Μustang οι οποίες έχουν όμως πολύ βαρύ καμουφλάζ.

Το συγκεκριμένο σχέδιο δεν δείχνει κάποια ακραία σχεδιαστική προσέγγιση και σύμφωνα με τον σχεδιαστή του rendering η νέα Mustang θα κρατήσει αρκετά στοιχεία από την υπάρχουσα γενιά με την κωδική ονομασία S550.

H νέα S660 όπως την βλέπουμε θα έχει μεγαλύτερη εμπρός γρίλια, νέα και πιο λεπτά φωτιστικά σώματα, και ένα γενικότερα πιο επιθετικό design.

Advertisement

Πάντως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη του 2023 για να την δούμε στην παραγωγή και μέχρι τότε σίγουρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν.

Αυτό επίσης που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε τι θα γίνει και με τα μηχανικά μέρη, καθώς πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη νέα Mustang να έχει και κάποια μορφή εξηλεκτρισμού, τουλάχιστον σε κάποιες από τις εκδόσεις της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Mustang Mach-E GT: Eκρηκτικές επιδόσεις, premium πολυτέλεια
Πότε έρχεται και τι αλλάζει στη νέα Ford Mustang;
Αύξηση αυτονομίας για τη Ford Mustang Mach-E