Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Chevrolet Corvette Z06

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα Chevrolet Corvette Z06

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Chevrolet Corvette Z06

ΝΕΑ

Η Chevrolet μετριάζει την ανυπομονησία των φίλων του δημοφιλούς sports car, δημοσιεύοντας την πρώτη επίσημη φωτογραφία.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή της επίσημης αποκάλυψης της νέας ισχυρής Corvette Z06, η Chevrolet κατευνάζει την αγωνία των φίλων του μοντέλου μέσω της δημοσίευσης της πρώτης επίσημης φωτογραφίας του, απουσία καμουφλάζ.

Όπως είναι έκδηλο, το αμερικανικό κεντρομήχανο sports car υιοθετεί ένα πιο επιθετικό bodykit απαρτιζόμενο από έναν μεγάλο προφυλακτήρα, φουσκωμένα φτερά, ευμεγέθεις πλευρικούς αεραγωγούς, ξεχωριστής σχεδίασης ζάντες και ένα ανασχεδιασμένο κάλυμμα για το μοτέρ.

Διαθέσιμο θα είναι και το πακέτο Z07 Performance που θα περιλαμβάνει ακόμα πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγάλη πίσω πτέρυγα, carbon-κεραμικά φρένα, και ανθρακονημάτινες ζάντες με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με προγενέστερα δημοσιεύματα, η Corvette Z06 θα κινείται από έναν ατμοσφαιρικό Flat-Plane V8 5,5, λτ. που θα παράγει 625 PS – με «κόφτη» στις 9.000 σ.α.λ – και θα πλαισιώνεται από 8τάχυτο διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο.

Σημειωτέον ότι στα τέλη καλοκαιριού, η Chevrolet δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο, όπου η νέα Corvette Z06 κινείται μαινόμενη στις πίστες του Nurburgring και του Le Mans. Μάλιστα, δεν άργησε να ξεσπάσει και έντονη φημολογία πως το μοντέλο ολοκλήρωσε την «Πράσινη Κόλαση» σε 7:12 – παρουσία και άλλων οχημάτων- κάτι που υποδηλώνει πως ένας χρόνος κάτω από τα εφτά (7) λεπτά μόνο απίθανος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Advertisement

Το ντεμπούτο της νέας Corvette Z06 είναι προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου για να ακολουθήσουν οι εκδόσεις E-RayZora και ZR1.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι βλέψεις της Chevrolet είναι ιδιαίτερα μεγάλες, με τους ανθρώπους της μάρκας να είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο μοντέλο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στις δοκιμές κάποιων πρωτότυπων Corvette Z06, συμμετείχαν και κάποιες Ferrari 458 Italia και Porsche 911 GT2 RS (δείτε εδώ).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δημοπρασία μια εντυπωσιακή Chevrolet Corvette Sting Ray
Με τρία νέα χρώματα η Chevrolet Corvette Stingray
Το νέο Chevrolet Bolt EUV

 

 

Advertisement