Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η καινούργια Mercedes-Benz GLC

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι η καινούργια Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η καινούργια Mercedes-Benz GLC

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του επιτυχημένου SUV της Mercedes-Benz, η γνωστή μας GLC βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της νέας C-Class, η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να παρουσιάσει και τη διάδοχο της GLC, του μοντέλου που αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε ότι αφορά τις πωλήσεις, όντας το best seller.

Η νέα GLC, με κωδικό X254 ήδη δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους, ενώ όπως όλα δείχνουν θα διαθέτει μία σαφώς πιο μοντέρνα εμφάνιση, σε σχέση με την προκάτοχό της. Που σε κάποιο βαθμό θα προσδιορίζεται από την ανασχεδιασμένη μάσκα, με το λογότυπο της εταιρείας ακριβώς στο κέντρο, τα full-LED φωτιστικά σώματα και τους νέους προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερης γενιάς Mercedes-Benz GLC θα βασίζεται στην πλατφόρμα MRA 2, που αποτελεί εξέλιξη της MRA και που ήδη χρησιμοποιείται στη νέα C-Class, και υποστηρίζει τόσο τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς όσο και την τετρακίνηση. Όσο για τις διαστάσεις της το μήκος της αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένο, κάτι που ίσως δώσει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί και μια επταθέσια έκδοση, όπως έγινε και με την μικρότερη GLB.

Στη γκάμα των κινητήρων της GLC μθα κυριαρχούν τα τετρακύλινδρα σύνολα με ήπια υβριδική τεχνολογία, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic. Επίσης, μελλοντικά θα λανσαριστούν τρεις plug-in υβριδικές εκδόσεις, μεταξύ αυτόν και η κορυφαία AMG.  

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προς πώληση η Mercedes-Benz 450 SEL του Bono
H Mercedes-Benz S-Class της Mansory είναι το κάτι άλλο!
Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain

Advertisement