Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE αναμένεται σύντομα και οι ψηφιακές απεικονίσεις της μας δίνουν μια πολύ καλή προσέγγιση της εμφάνισής της.

Advertisement
Advertisement

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της Mercedes-Benz GLE όμως οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες με καμουφλαρισμένα πρωτότυπα δοκιμών του αυτοκινήτου κάνουν σαφές πως η εταιρία έχει στα σκαριά την ανανεωμένη εκδοχή του μεγάλου SUV της.

Ωστόσο η μικρή ακόμα ηλικία του αυτοκινήτου κάνει πολύ πιθανό το σενάριο το facelift της GLE να είναι αρκετά διακριτικό σε αισθητικό επίπεδο και να εστιάζει περισσότερο σε νέα τεχνολογία συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού. Η αυτοκινητική ιστοσελίδα Kolesa φιλοξενεί λοιπόν σχετικό άρθρο με μια ψηφιακή απεικόνιση της νέας GLE η οποία βασίζεται στις μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες και σε λεπτομέρειες που αυτές μας έχουν αποκαλύψει.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι τα φώτα που πιθανότατα θα ακολουθούν το μοτίβο αυτών της νέας S-Class με πιο στενόμακρο σχήμα και αρκετά δυναμική οπτική υπογραφή του φωτισμού LED. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε πιθανότατα και στο πίσω μέρος, όπως άλλωστε γίνεται στα καινούργια μοντέλα της Mercedes-Benz. Στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν θα έχουν τόσο αισθητικό προσανατολισμό αλλά θα αφορούν πιθανότατα την υιοθέτηση αναβαθμισμένου λογισμικού στο σύστημα MBUX και την διεύρυνση των λειτουργιών και των δυνατοτήτων των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης. Η πρεμιέρα της ανανεωμένης GLE δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα όμως πιθανότατα θα γίνει στις αρχές του 2022.

mercedes gle facelift rendering

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με λίγους κινητήρες εσωτερικής καύσης η Mercedes από το 2030
Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class All-Terrain
Πως τα πάει η Mercedes-Benz EQA στο τεστ ταράνδου; (video)