Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της Toyota Supra

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της Toyota Supra

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της Toyota Supra

ΝΕΑ

Μια διαρροή εγγράφων σχετικών με ανταλλακτικά της νέας Toyota Supra ήταν αρκετή για να δουν το φως της δημοσιότητας σκίτσα που φανερώνουν το εσωτερικό της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Πριν κάποιες ημέρες υπήρξε μια διαρροή εγγράφων που περιείχαν διαγράμματα και σκίτσα διαφόρων τμημάτων της νέας Supra. Τα έγγραφα αυτά ανέβηκαν σε ένα forum που είναι αφιερωμένο στο αυτοκίνητο. Κάποιος από τους ένθερμους οπαδούς συγκέντρωσε όλα τα σκίτσα και σύνδεσε τα κομμάτια μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, για το οποίο μέχρι σήμερα είχαμε πολύ λίγα στοιχεία.

Πρόκειται για την πιο λεπτομερή εικόνα έως σήμερα σχετικά με το εσωτερικό του νέου sports car της Toyota που αναμένεται να αποκαλυφθεί στην έκθεση του Detroit στις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με αυτή την εικόνα φαίνεται πως το εσωτερικό της Supra έχει μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση σε σχέση με τη Z4. Ωστόσο από την απεικόνιση λείπει η κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων που σίγουρα θα υπάρχει στο μοντέλο παραγωγής και πολύ πιθανά θα έχει τεχνολογία δανεισμένη από την BMW.

Advertisement
Advertisement

6af715cc-2019-toyota-supra-renderings-14567654harpi640