Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι Porsche 911 Safari (render)

Ελλάδα 13:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι Porsche 911 Safari (render)

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι Porsche 911 Safari (render)

ΝΕΑ

Η Porsche εξελίσσει ένα μοντέλο που παραπέμπει στην αγωνιστική της ιστορία και τις επιτυχίες της στους αγώνες της ερήμου και εδώ έχουμε μια πολύ καλή περίπτωση για το πώς θα μπορούσε να είναι η 911 Safari.

Advertisement
Advertisement

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που κάποιο ψηφιακό σκίτσο, κάποια επεξεργασμένη φωτογραφία, έχει πολλές πιθανότητες να προσεγγίζει την πραγματική εικόνα.

Για κάποιο μοντέλο που περιμένουμε, δεν είναι σπάνιο το γεγονός της «προπορείας» όλων όσοι ασχολούνται με τα ψηφιακά σκίτσα και τις επεξεργασμένες φωτογραφίες πάνω σε υπαρκτά μοντέλα προκειμένου να παρουσιάσουν πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, κάποιο μοντέλο. Τις περισσότερες φορές, οι αποδόσεις που παρουσιάζουμε παρουσιάζονται ως καθαρά έργα μυθοπλασίας χωρίς καμία ελπίδα να δούμε ποτέ την παραγωγή. Η Porsche 911 που έχουμε εδώ, είναι μια τέτοια περίπτωση, προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας, που όμως θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά στο τελικό προϊόν που όντως εξελίσσει η Γερμανική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατες «κατασκοπικές» φωτογραφίες, έδειξαν πως η Porsche εξελίσσει ένα μοντέλο με τέτοια χαρακτηριστικά, κάνοντας εκτενείς δοκιμές μέσα στην πίστα του Nürburgring. Η συγκεκριμένη απόδοση της 911 Safari, δεν προσθέτει απλά την απόσταση από το έδαφος και τα μαύρα πρόσθετα τόξα πάνω από τους τροχούς. Φαίνεται πως έχει δοθεί σημασία και στις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, μια και ο πίσω προφυλακτήρας που φαίνεται, έχει «τριμαρισμένη» έκταση προκειμένου να έχει μεγαλύτερη γωνία διαφυγής από εμπόδια κατά την εκτός δρόμου κίνηση. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα που θα χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη έκδοση αν και μοιάζει πολύ λογικό να βασιστεί πάνω σε κάποια από τις τετρακίνητες εκδόσεις του μοντέλου, την πραγματική εικόνα του οποίου αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες, θα έχουμε μέσα στο 2022 όταν και περιμένουμε να γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Πηγή: Motor1

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Ρεκόρ ταχύτητας ποδηλάτη με τη βοήθεια Porsche Cayenne Turbo 
H Porsche Cayenne πάει και ηλεκτρικά
Porsche Taycan: 10+1 λόγοι που την κάνουν ξεχωριστή

 

Advertisement