Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Alfa Romeo Giulia

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Οι Ιταλοί κρατούν, ακόμη, μυστικά τα πλάνα τους για την νέα Alfa Romeo Giulia, αλλά ένας σχεδιαστής (o Kostur Alexandr ) οραματίζεται την επόμενη γενιά του μοντέλου και την παρουσιάζει.

Advertisement
Advertisement

 

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα στην γκάμα της Alfa Romeo Giulia, ήταν δύο ειδικές εκδόσεις: Η Racing Edition (παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2019) και η Nring Edition (παρουσιάστηκε ένα μήνα αργότερα). Αν και αυτά τα δύο μοντέλα προσθέτουν έναν επιπλέον δυναμισμό στο σπορ sedan, εξακολουθούν να μην ανανεώνουν σημαντικά το μοντέλο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015. Η Alfa δεν έχει ανακοινώσει κάτι για την νέα γενιά της Giulia, αλλά ένας σχεδιαστής προτείνει κάτι διαφορετικό.

Advertisement
Advertisement

Το όνομά του είναι Kostur Alexandr, είναι από την Ουκρανία και πιστεύει ότι ο σχεδιασμός της Giulia είναι υπερβολικά σπορ για να προσελκύσει πελάτες στην… συντηρητική μεσαία premium κατηγορία στην Ευρώπη, όπου ο συναγωνισμός είναι τα: Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes- Benz E-Class. Βέβαια η Giulia «παίζει» μαζί με τα Audi Α4 και την BMW σειράς 3 αλλά ο Alexandr προτείνει: «ένα πιο συγκρατημένο αλλά πιο συμπαγές στυλ» για ένα μεγαλύτερο όχημα τριών όγκων με το ίδιο όνομα. Η εικόνα θυμίζει περισσότερο την Alfa 166. Ιδιαίτερα στην πλάγια και πίσω. Το σχήμα των πίσω φωτιστικών μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά βλέπουμε έντονα στοιχεία και εδώ από την 166. Εμπρός τα φώτα, θυμίζουν αυτά που είχε η προκάτοχος της Giulia, η 159 sedan.

Ένα πράγμα που λείπει, πάντως από την γκάμα της Giulia είναι ένα μοντέλο Wagon. Θυμηθείτε πως η Alfa Romeo είχε μερικά από τα ομορφότερα station αυτοκίνητα της αγοράς. Μία σπορ Giulia Sportwagon, είχε κάνει την εμφάνισή του παλαιότερα αλλά έμεινε πρόταση/ σκίτσο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;
Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ
Κατασκοπεία: Αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Nissan Qashqai