Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα νέο VW pick-up

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα νέο VW pick-up

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα νέο VW pick-up

ΝΕΑ

Τα ψηφιακά σκίτσα των διπλοκάμπινων pick up που θα μπορούσαν να έχουν οι μάρκες του Ομίλου VW, έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Το Caddy ήταν το μοναδικό pick up που είχε να επιδείξει η VW από το 1979 έως και το 1995, όντας επί της ουσίας ένα Golf με δύο πόρτες από την πεντάθυρη έκδοση του μοντέλου και την ανοιχτή καρότσα στο πίσω μέρος.

Από εκεί και πέρα, η VW έδειξε να δραστηριοποιείται στην κατηγορά, παρουσιάζοντας μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλοκάμπινου μοντέλου, με τετρακίνηση αλλά και όλα όσα μπορούσε να ζητήσει ο επαγγελματίας από ένα αυτοκίνητο του είδους. Η συνεργασία της με την Toyota στην πρώτη έκδοση του Taro, ήταν ένα στοιχείο που εξασφάλιζε την αρτιότητα στην κατασκευή αλλά και στην γενικότερη «στόχευση» του μοντέλου. Στη συνέχεια η εξέλιξη μας έχει φέρει το Amarok, το οποίο στέκεται στην Ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά, με αξιώσεις απέναντι στις προτάσεις που θεωρούνται κατεστημένο για τα διπλοκάμπινα και όχι μόνο pick up.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά το Caddy, η ώρα για την επαναφορά του σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή, μοιάζει να είναι τώρα προκειμένου να υπάρχει και μια πιο «βασική» πρόταση για όσους θέλουν ένα pick up. Η πρόταση του καλλιτέχνη από τη Νότια Αμερική, Kleber Silva που μας έχει δώσει κατά καιρούς κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, προσπαθεί να προσθέσει ένα ακόμα στοιχείο, προτείνοντας το επόμενο Caddy να βασιστεί στο μικρότερο crossover της γκάμας, το T-Cross.

Με δεδομένο και το ότι στον Όμιλο VW ο περιορισμός του κόστους προκύπτει από την παράλληλη παρουσίαση μοντέλων και από τις υπόλοιπες μάρκες του, ο Silva προτείνει αντίστοιχες προτάσεις και για τη Skoda αλλά και τη SEAT. Η πραγματικότητα βέβαια, δεν έχει δικαιώσει εμπορικά τις δύο αυτές εταιρείες όταν κατά το παρελθόν είχαν αποπειραθεί να υποστηρίξουν εμπορικά τέτοιες προτάσεις (βασικών pick up). Αυτό όμως δεν περιορίζει τη φαντασία του καλλιτέχνη, που παίρνοντας τα χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία της κάθε μάρκας, «προτείνει» μοντέλα αυτής της κατηγορίας.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Σε συνεργασία με τη Ford το επόμενο Amarok

Advertisement

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα είναι το νέο T-Cross Coupe

Ο Ερντογάν κάνει επίθεση στους Γερμανούς

 

Advertisement