ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW T-Cross Coupe

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW T-Cross Coupe

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο VW T-Cross Coupe

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η VW ετοιμάζεται να διευρύνει τις επιλογές αμαξώματος του μικρότερου SUV μοντέλου της, του T-Cross, εντάσσοντάς το στην πρόσφατη μόδα των coupe-crossover οχημάτων.

Advertisement

Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2020 και αισθητικά, όπως μπορείτε να δείτε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του «κατασκόπου» μας, θα έχει ένα άκρως ελκυστικό παρουσιαστικό.

To ενδιαφέρον εστιάζεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκεί όπου οι νέες κολώνες της οροφής έχουν ως αποτέλεσμα το παρμπρίζ να πέφτει λιγότερο κάθετα πάνω στα χαρακτηριστικά φώτα του T-Cross Coupe. Παράλληλα, όπως και στο «απλό» μοντέλο έτσι και εδώ, ψηλά στο πίσω μέρος θα υπάρχει και μια αεροτομή, που θα τονίζει περισσότερο τον δυναμισμό του σχήματος.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου, δεν θα έχουμε αλλαγές συγκριτικά με το VW T-Cross που γνωρίζουμε, με το μικρό γερμανικό SUV να διατηρείται καλαίσθητο και συνάμα μοντέρνο.

Advertisement

Στα τεχνικά του στοιχεία, το νέο VW T-Cross Coupe θα διατηρήσει τα ίδια turbo μοτέρ βενζίνης 1.0 και 1.5 TSI και diesel 1.6 TDI με το 5θυρο T-Cross. Το αυτοκίνητο θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στην ανάρτησή του που θα του προσδώσουν πιο σπορτίφ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα ταιριάζουν στον πιο δυναμικό του χαρακτήρα έναντι του 5θυρου T-Cross.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο T-Cross Coupe θα γνωρίζουμε τους επόμενους μήνες μέχρι την επίσημη πρώτη του νέου μοντέλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η VW θα λανσάρει αντίστοιχη έκδοση και του Tiguan, ενώ ίδιας σχεδόν λογικής θα είναι και το ηλεκτρικό I.D. Crozz  (κάτω) που θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Advertisement