Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτσι φτιάχνεται η Lamborghini Revuelto (+video)

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι φτιάχνεται η Lamborghini Revuelto (+video)

Mobility

Έτσι φτιάχνεται η Lamborghini Revuelto (+video)

Mobility

Η πρώτη Lamborghini με V12 υβριδικό σύνολο, είναι η Revuelto και μέσα από ένα video η εταιρεία μας δείχνει πολλά «εκ των έσω» στιγμιότυπα της παραγωγής της.

Advertisement
Advertisement

Στο συγκεκριμένο video έχουν τη δυνατότητα να δούμε και την πρόσφατα αναβαθμισμένη και εξαιρετικά ευέλικτη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο στη Σαντ’ Αγκάτα.

Η Revuelto είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Lamborghini που αποδίδει 1.015 ίππους που προκύπτουν από τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η Lamborghini προκειμένου να αναβαθμίσει τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιό της στη Σαντ’ Αγκάτα επένδυσε 150 εκατομμύρια ευρώ, για να επεκτείνει τον ωφέλιμο χώρο του εργοστασίου αλλά και για να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο σύστημα παραγωγής ονομάζεται «Manifattura Lamborghini Next Level» και επιτρέπει πολύ μεγαλύτερο βαθμό εξατομίκευσης από τους κατόχους του νέου μοντέλου και ειδικότερα σε εκείνους που θα επιλέξουν στοιχεία από το αποκλειστικό πρόγραμμα Ad Personam. Ο Ρανιέρι Νίκολι, που είναι επικεφαλής της παραγωγής για την Automobili Lamborghini, λέει πως η Revuelto είναι ένα πολύ περίπλοκο προϊόν και παρά την αυτοματοποιημένη παραγωγή, οι άνθρωποι παραμένουν σημαντικό μέρος της διαδικασίας.

Οι πρώτες παραδόσεις της Lamborghini Revuelto έχουν προγραμματιστεί για το τέταρτο τρίμηνο του 2023, πάνω στα 60 γενέθλια της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, αποκάλυψε πρόσφατα ότι υπάρχει ήδη μεγάλη λίστα αναμονής για τη Revuelto, με παραγγελίες που καλύπτουν δύο χρόνια παραγωγής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεπούλησε η Lamborghini Huracan
Η Lamborghini Aventador Ultimae της Novitec είναι το κάτι άλλο
Η Lamborghini Revuelto «ξερνάει» φωτιές (+video)

Advertisement