Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador Ultimae της Novitec είναι το κάτι άλλο

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lamborghini Aventador Ultimae της Novitec είναι το κάτι άλλο

ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador Ultimae της Novitec είναι το κάτι άλλο

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος Novitec δίνει ένα άλλο ύφος στην έτσι και αλλιώς δυναμική Aventador LP 780-4 Ultimae, θέλοντας να χαιρετίσει με τον τρόπο αυτό την «αλλαγή φρουράς» στη γκάμα της Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Με τη Revuelto να δίνει το στίγμα της μελλοντικής πορείας σε αισθητικό επίπεδο των μοντέλων της Lamborghini, η Novitec αποχαιρετά με τον τρόπο της το παρελθόν.

Οι «περιποιήσεις» της Novitec περιλαμβάνουν κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα, στο οποίο υπάρχουν πρόσθετα κομμάτια για τις εισαγωγές αέρα. Η Novitec προτείνει εκτός των άλλων και σφυρήλατους τροχούς με κεντρικό μπουλόνι της Vossen, με διάμετρο 20 ίντσες εμπρός και 21 πίσω. Οι χαρακτηριστικές ακτίνες σε σχήμα «Υ», έχουν αυξημένη απόσταση μεταξύ τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το «δικό τους» χρώμα ανάμεσα στα 72 που προσφέρονται.

Advertisement
Advertisement

Η Novitec προσθέτει μια εξάτμιση που ζυγίζει 19 κιλά λιγότερο από την εργοστασιακή, ενώ το χαμήλωμα των 35 χιλιοστών έρχεται με τη χρήση νέων ελατηρίων. Η Aventador Ultimae έκανε ντεμπούτο το 2021 και διαθέτει V12 6,5 λίτρων με απόδοση 770 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. Η τελευταία Ultimae παραδόθηκε το Νοέμβριο του 2022 και στη συνέχεια δημοπρατήθηκε, για να καταλήξει στον ιδιοκτήτη της έναντι του ποσού των 1,47 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η MG επιστρέφει στην Ελλάδα – Ποιος Όμιλος την φέρνει
Στην τελική ευθεία το ηλεκτρικό Mini Countryman
Απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών στο Παρίσι