Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Revuelto «ξερνάει» φωτιές (+video)

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Revuelto «ξερνάει» φωτιές (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Revuelto «ξερνάει» φωτιές (+video)

ΝΕΑ

Η plug-in τεχνολογία δεν μπορεί να φιμώσει την ιταλική μάρκα από τις «αταξίες» του εμβληματικού V12 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Ο εξηλεκτρισμός ακόμα και εταιρών όπως η Lamborghini προβληματίζει τους φανατικούς φίλους της αυτοκίνησης. Όμως η φημισμένη ιταλική μάρκα είναι εδώ για να μας δείξει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σε ένα πολύ καλοφτιαγμένο και υψηλής αισθητικής video μας δείχνει ξεκάθαρα τους στόχους της με την Revuelto. Από τη μία υπάρχει ένα φουτουριστικό περιβάλλον που συνδέεται με το ηλεκτρικό μέλλον της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Και από την άλλη βλέπουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο συνεχίζει να εφοδιάζεται με τον εμβληματικό V12 της εταιρίας ο οποίος παραμένει το κεντρικό στοιχείο της Revuelto.

Στο video μάλιστα η εταιρία μας υπενθυμίζει την παρουσία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης δείχνοντας κάποια κοντινά πλάνα δράσης, όπου στο πίσω μέρος η εξάτμιση βγάζει φωτιές, μία κλασική εικόνα για τους φανατικούς φίλους της εταιρίας.

Να θυμίσουμε ότι η Revuelto εφοδιάζεται με τον 6,5 λίτρων V12 της εταιρίας ο οποίος αποδίδει 825 ίππους και 725 Nm ροπής, όντας ο πιο δυνατός V12 που έφτιαξε ποτέ η Lamborghini.

Advertisement

H συνολική ισχύς μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα φθάνει τους 1.015 ίππους, επιτρέποντας στην Revuelto να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Πριν λίγες ημέρες η εταιρία δήλωσε ότι η παραγωγή της Revuelto έχει ξεπουλήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Τουλάχιστον θα μπορούμε να την βλέπουμε -και να την ονειρευόμαστε- σε τέτοια όμορφα video.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto;
Τι ελαστικά επέλεξαν για την απίθανη Lamborghini Revuelto;
Η σούπερ Lamborghini Revuelto απέναντι στο παρελθόν της