Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το πρώτο BAC Μono R με εμφάνιση Playstation

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το πρώτο BAC Μono R με εμφάνιση Playstation

ΝΕΑ

Έτοιμο το πρώτο BAC Μono R με εμφάνιση Playstation

ΝΕΑ

Η BAC παρέδωσε το πρώτο Mono R, που ολοκληρώθηκε με τη βαφή που το κάνει να παραπέμπει στο παιχνίδι του Playstation, μέσω του οποίου απέκτησε τη φήμη του.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο Mono R είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική σειρά αγωνιστικών του παιχνιδιού «WiPEout» της κονσόλας Sony PlayStation.

Η BAC συνεργάστηκε με τον αρχικό συν-δημιουργό του WipEout και σχεδιαστή παιχνιδιών δράσης, Nick Burcombe, καθώς και τον Graphic Designer, Eddie Wainwright, για να δημιουργήσει το εντυπωσιακό χρώμα. Οι διαδικασίες βαφής του αυτοκινήτου για να αποκτήσει αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση, κράτησαν πάνω από 10 ημέρες για να τελειοποιηθούν, με πάνω από 400 ξεχωριστά γραφικά να εμφανίζονται σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Το supercar εμπνευσμένο από το WipEout είναι το πρώτο από τα 30 μόνο BAC Mono R που θα παραδοθούν σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η Briggs Automotive Company (BAC) έχει παραδώσει επίσημα το πρώτο supercar BAC Mono R σε έναν Ευρωπαίο πελάτη. Η φουτουριστική σειρά παιχνιδιών αποδείχτηκε μια καθολική παγκόσμια επιτυχία, με αρκετά εκατομμύρια μονάδες να πωλούνται σε όλο τον κόσμο καθ ‘όλη τη διάρκεια της εμπορικής του πορείας από το 1994. Η πιο αναγνωρίσιμη εικονική ομάδα που εμφανίζεται σε ολόκληρη τη σειρά WipEout είναι αυτή της «FEISAR» στην οποία το πρώτο BAC Mono R αποτίει φόρο τιμής. Ο περήφανος ιδιοκτήτης του είπε: «Όταν έπαιζα WipEout στο PlayStation, συχνά ονειρευόμουν ότι μια μέρα θα μπορούσα να πετάξω σε διαφορετικές πίστες αγώνων με το πραγματικό του όχημα της ομάδας FEISAR. Μπορεί το πραγματικό Mono R να μην αψηφά τη βαρύτητα όπως συμβαίνει στο παιχνίδι αλλά παραμένει ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα υψηλής μηχανολογίας και σχεδιασμού και με τον τρόπο που φαίνεται, σίγουρα θα ήταν στην κορυφή της κατάταξης σε όλα τα παιχνίδια της σειράς WipEout».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

KTM X-Bow GTX: Ένα παιχνίδι για την πίστα

Πύραυλος εδάφους- εδάφους το νέο BAC Mono

Advertisement