Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη και για δεύτερο μοντέλο η Bugatti

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη και για δεύτερο μοντέλο η Bugatti

ΝΕΑ

Έτοιμη και για δεύτερο μοντέλο η Bugatti

ΝΕΑ

Σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού της Bugatti, Stephan Winkelmann, η εταιρία είναι κοντά στην απόφαση και για δεύτερο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Στις δηλώσεις του ο Winkelmann σημείωσε πως το νέο μοντέλο θα είναι κάτι χρηστικό ακόμα και στην καθημερινότητα, κάτι που κάνει πολύ πιθανό το σενάριο να αναφέρεται σε ένα SUV υψηλών επιδόσεων. Άλλωστε ο ίδιος ήταν αφεντικό της Lamborghini όταν δημιουργήθηκε η Urus οπότε σίγουρα έχει την εμπειρία για να οδηγήσει σε ένα σωστό αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει τις αξίες της Bugatti, εάν τελικά δοθεί το πράσινο φως.

Στις δηλώσεις του ο Winkelmann τόνισε πως η εταιρία είναι επιχειρησιακά έτοιμη να υποστηρίξει τη δημιουργία και την παραγωγή ενός δεύτερου μοντέλου, όμως η απόφαση για το αν θα γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έρθει από τον ίδιο αλλά από την διοίκηση του ομίλου Volkswagen.

Πάντως σε περίπτωση που το σχέδιο προχωρήσει αναμένεται να δούμε ένα μοντέλο που θα έχει άμεση σχέση με την ηλεκτροκίνηση αν και δεν έχει φυσικά διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για κάτι αμιγώς ηλεκτρικό ή υβριδικό. Σε κάθε περίπτωση επιθυμία των ανθρώπων της Bugatti είναι το νέο μοντέλο τους να αποτελεί την απόλυτη έκφραση της κορυφαίας τεχνολογίας που θα υπάρχει τη δεδομένη περίοδο. Όσο για την τοποθέτησή του στην αγορά ο Winkelmann σημείωσε πως θα πρόκειται για ένα μοντέλο που θα είναι φθηνότερο από την Chiron –η οποία θα συνεχίσει να είναι η ναυαρχίδα της Bugatti – αλλά θα οριοθετήσει την απόλυτη κορυφή των πολυτελών SUV υψηλών επιδόσεων. Πάντως παρά το γεγονός πως η εταιρία είναι έτοιμη να ξεκινήσει άμεση την εξέλιξη του μοντέλου εάν δοθεί το πράσινο φως είναι δεδομένο πως στην καλύτερη περίπτωση η πρεμιέρα του τοποθετείται κοντά στο 2022.

Advertisement
Advertisement