Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Audi A8 L Horch

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το Audi A8 L Horch

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Audi A8 L Horch

ΝΕΑ

Το Audi A8 L Horch ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou 2021, αλλά μία διαρροή ανάγκασε την Audi να μας δώσει τις εικόνες από το νέο πολυτελές μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία λιμουζίνα θα κυκλοφορήσει στην Κίνα αυτή τη στιγμή, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το σήμα της Horch. Της μάρκας που υποδηλώνει την πολυτελή φύση της.

Μετά την Mercedes η οποία αναβίωσε το όνομα της Maybach για μία υπερπολυτελή S-Class στο επίπεδο των Rolls Royce και Bentley η Audi έψαξε στην ιστορία της και αναβίωσε την Horch. Έτσι το A8 L (η μεγαλύτερη σε μήκος έκδοσή του) θα έχει μια σειρά από αναβαθμίσεις σε σχέση με το απλό A8 που θα το βοηθήσουν να ανταγωνιστεί τη νέα Mercedes-Maybach S-Class στην αγορά της Κίνας.

Το μεγαλύτερο σε μήκος Audi  μεταξόνιο κάνει το A8 L κατά 130 χιλιοστά μακρύτερο από το τυπικό A8, με συνολικό μήκος 5,45 μέτρα. Αυτός ο επιπλέον χώρος μεταξύ των τροχών επιτρέπει ένα τεράστιο πίσω κάθισμα όπου οι ιδιοκτήτες θα περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους με τον σοφέρ να έχει αναλάβει την οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν αποκλειστική (για το μοντέλο) βαφή σε γκρι και πράσινο, γυαλιστερούς τροχούς 20 ιντσών και το σήμα της Horch. Οι προβολείς Digital Matrix LED και τα πίσω φώτα OLED είναι και τα δύο στάνταρ χαρακτηριστικά.

Κινητήρας

Η κίνηση προέρχεται από τον υπερτροφοδοτούμενο V6 3,0 λίτρων της Audi που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα παράγει 340 ίππους (500 Nm ροπής), η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή, καθώς το σεντάν «δίνει» έμφαση στην άνεση αντί της δύναμης. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Quattro της Audi.

Advertisement

Τα έξτρα

Advertisement

Το A8 L Horch έρχεται με στερεοφωνικό σύστημα ήχου B&O 3D, τα δικά του αρώματα αυτοκινήτου και σύστημα καθαρισμού αέρα αρνητικών ιόντων. Τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα προσφέρουν οκτώ λειτουργίες μασάζ, μαζί με μια σειρά από ατελείωτες ρυθμίσεις. Τα πίσω καθίσματα διαθέτουν κεντρική οθόνη infotainment για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών του οχήματος. Υπάρχουν επίσης αρκετές λεπτομέρειες που φέρουν το όνομα Horch στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως στο πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο.

Η Audi θα αποκαλύψει δημοσίως το A8 L Horch, που παρουσιάζεται ως Horch Founder Edition, στις 19 Νοεμβρίου. Το νέο Horch δεν φαίνεται δραστικά διαφορετικό από το κανονικό A8, αν και η λεπτή σήμανση αναδεικνύει τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται ανανέωση για το Audi A8
Το νέο θωρακισμένο Audi A8 L Security ζυγίζει σχεδόν 4 τόνους!
Audi A8 Horch: Νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια