Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό η Lexus

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό η Lexus

ΝΕΑ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό η Lexus

ΝΕΑ

Ο εξηλεκτρισμός της αυτοκίνησης, αναγκάζει ακόμα και εταιρείες όπως η Lexus να προχωρήσουν στην εξέλιξη αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

 

Το μοντέλο που ετοιμάζει η Lexus και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, θα προορίζεται τόσο για την αγορά της Κίνας, όσο και για την Ευρωπαϊκή αντίστοιχη. Αν και ακόμα δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την παρουσίασή του στο κοινό, από επίσημους κύκλους της εταιρείας προκύπτει πως η εξέλιξη είναι προχωρημένη και δεν θα αργήσουμε να έχουμε νεότερα. Η σιγουριά που εξέφρασε ο Πρόεδρος της Lexus, Yoshihiro Sawa στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου στη Σαγκάη για την ανάγκη παρουσίασης ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την εταιρεία στο άμεσο μέλλον, δίνει τροφή για εικασίες αναφορικά με το είδος του αμαξώματος που θα παρουσιαστεί ως ηλεκτρικό από τη Lexus, μια και μέχρι στιγμής, η μεγάλη εμπορικής της επιτυχία είναι σίγουρα τα SUV του είδους.

Advertisement
Advertisement

Η «μητρική» Toyota άλλωστε, έχει μπει ήδη στο «χορό» των ηλεκτρικών με την αντίστοιχη έκδοση του C-ΗR που και αυτή παρουσιάστηκε στη Σαγκάη. Η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου της Toyota, αφορά σε πρώτη φάση την αγορά της Κίνας. Η Toyota που είναι παγκόσμιος leader στην αγορά των υβριδικών, κάνει τη διαφορά ξεκινώντας να ασχολείται και με τα αμιγώς ηλεκτρικά, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως η παγκόσμια τάση της αυτοκίνησης είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Advertisement