Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Μercedes G-Class με αναβολικά και 805 άλογα

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Μercedes G-Class με αναβολικά και 805 άλογα

ΝΕΑ

Μία Μercedes G-Class με αναβολικά και 805 άλογα

ΝΕΑ

Aν ζείτε στον Κόλπο ή είστε μέσα σε διάφορα κόλπα, μία ακόμα G-Class φουσκωμένη από αισθητικά στεροειδή είναι σίγουρα κάτι που θα σας συγκινήσει.

Advertisement
Advertisement

Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: η G-Class είναι μία καθαρή επίδειξη δύναμης και βιομηχανικής πυγμής της Μercedes, είτε στην απλή της έκδοση, είτε στην έκδοση AMG με τα ήδη υπερβολικά 585 άλογα και τον απίστευτο χαρακτήρα.

Πανάκριβη, απίστευτα πολυτελής, και καταιγιστικά ικανή, η G-Class είναι το όνειρο για τους πολλούς και μία πραγματικότητα για λίγους.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους υπάρχουν και μερικοί που δεν τους αρκεί η εργοστασιακή μορφή και αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Μία από αυτές τις προτάσεις έρχεται από την εταιρία μετατροπών Performmaster η οποία παρουσίασε την δική της εκδοχή για μία “φτιαγμένη” AMG G63.

Advertisement

Tην ονομάζει G805 και μάλλον ήδη έχετε αντιληφθεί ότι το όνομα προέρχεται από τα 805 άλογα στα οποία έχει φθάσει ο V8 των 4 λίτρων.

Οι μετατροπές στο μοτέρ είναι πολλές με νέα τούρμπο και διαφορετικό πρόγραμμα, ενώ οι επιδόσεις που ανακοινώνονται κάνουν λόγο για 0-100 χλμ/ώρα σε 3,69 δευτερόλεπτα και τελική 260 χλμ/ώρα.

Advertisement

Εκτός όμως από τις αλλαγές στον κινητήρα υπάρχουν και αισθητικές “βελτιώσεις”, με ένα νέο και πολύ δυναμικό body kit.

To αυτοκίνητο έχει φαρδύνει κατά 10 χιλιοστά, είναι χαμηλότερο και χάρη και στην καινούργια μάσκα με το σήμα του βελτιωτή το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο extreme από ότι είναι.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης διάφορες προσθήκες από carbon fiber στο εμπρός μέρος, στο splitter κάτω από την μάσκα, νέες εισαγωγές αέρα, προσθήκες από carbon στα φτερά, νέος πίσω προφυλακτήρας πάλι με carbon στοιχεία, και ένα ακόμα spoiler στην οροφή (ναι, από carbon).

H τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά είναι σίγουρο ότι όσοι έχουν τους λόγους τους να αποκτήσουν μία έχουν ήδη κάνει τα ανάλογα τηλέφωνα. Kαι μάλλον θα βρει την θέση της στα γκαράζ του Κόλπου ή στα “άλλα κόλπα” της VIP ματαιοδοξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes G-Class: Tο θηρίο ανανεώνεται και εξηλεκτρίζεται
Mercedes-Benz EQG: Η G-Class του μέλλοντος
Το εντυπωσιακό πακέτο off road της Delta4x4 για τη Mercedes-Benz G-Class (+video)