Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και για τη Mercedes G-Class

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση και για τη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Ανανέωση και για τη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Με μικρές επεμβάσεις στην εμφάνιση, η Mercedes φρεσκάρει τη G-Class, παράλληλα με την προετοιμασία νέων εκδόσεων για να μεγαλώσει η γκάμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz G-Class με την ανανεωμένη της εκδοχή να είναι προ των πυλών, υπόσχεται μικρές αισθητικές αλλαγές χωρίς σημαντικές επεμβάσεις στο χαρακτηριστικό σχήμα.

Η ανανέωση για «το κουτί» της Mercedes-Benz, έρχεται σε μια στιγμή που η Γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου και να προσφέρει νέες και ενδιαφέρουσες, πλήρως επικαιροποιημένες εκδοχές. Τι σημαίνει αυτό; Μα τον εξηλεκτρισμό της G-Class, κάτι που αναμένεται να συμβεί πάρα πολύ σύντομα. Πρόκειται για να μια έκδοση που θα έχει έντονα τα στοιχεία της περιπέτειας, με εξωτερική σκάλα για πρόσβαση στην οροφή, κλπ.

Advertisement
Advertisement

Μην ξεχνάτε πως για το 2024 έχει ανακοινωθεί και η ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου που θα είναι τετρακίνητο και θα έχει το όνομα EQG. Για την ώρα, η Mercedes- Benz περιορίζεται σε επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το φρεσκάρισμα της εικόνας του εμβληματικού εκτός δρόμου μοντέλου της. Μιλάμε για επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το σχήμα των πρόσθετων τόξων στα φτερά, πάνω από τους τροχούς, που θα είναι πλέον πιο «τετράγωνο».

Οι εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν το αυτοκίνητο σε χιονισμένο περιβάλλον, προφανώς κατά τη διάρκεια δοκιμών σε ιδιαίτερα ψυχρές συνθήκες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το καμουφλάζ κρύβει πολλά αλλά το μέγεθος των ανοιγμάτων στις γωνίες της μπροστινής όψης φαίνεται να είναι πιο μεγάλο από το τρέχον μοντέλο, ενώ στην οροφή, μοιάζει να έχει εξαλειφθεί η καμπύλη.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, τα πράγματα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια όπως στην τρέχουσα G-Class και είναι εντυπωσιακή η αρμονική προσθήκη αξεσουάρ όπως είναι η σχάρα οροφής και η σκάλα στο πίσω μέρος για την πρόσβασή της. Από το εσωτερικό δεν υπάρχει ακόμα εικόνα αλλά περιμένουμε από τη νέα γενιά του μοντέλου να υιοθετεί τη λογική του MBUX συστήματος συνδεσιμότητας και πολυμέσων με τις ευρείες οθόνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes C63 AMG του Schumacher πωλείται
Mercedes F1: Teaser για το νέο μονοθέσιο & video με Hamilton
Δοκιμή: Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC

 

 

Advertisement