Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει GR εκπλήξεις

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota ετοιμάζει GR εκπλήξεις

ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει GR εκπλήξεις

ΝΕΑ

Η επιτυχία των εκδόσεων GR, έχει οδηγήσει την Toyota στο να θέλει να συνεχίσει αυτή τη λογική, προσθέτοντας στη γκάμα της δυναμικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσθέσει ένα sedan στη σπορ γκάμα των GR, ενώ εξετάζει από τώρα και την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Toyota Motor North America, απάντησε σε πρόσφατη επικοινωνία με δημοσιογράφους για το πότε πρέπει να περιμένουμε μια έκδοση GR με κλασικό αμάξωμα τριών όγκων λέγοντας «μείνετε συντονισμένοι». Από τη στιγνή μάλιστα που η Corolla έχει ήδη μια έκδοση GR το πιο λογικό θα ήταν να περιμένουμε μια αντίστοιχη επιλογή και της έκδοσης σεντάν της, όπως τη βλέπουμε στην προσέγγιση της X-Tomi Design. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή -η Toyota διαθέτει στις ΗΠΑ τέσσερα σεντάν- θα ήταν πραγματικά έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Toyota of America, Cooper Erickson, είπε σε συνέντευξή του ξεκάθαρα πως το GR GT3 Concept, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, βρίσκεται ήδη σε φάση εξέλιξης. Το GR GT3 παρουσιάστηκε φέτος στην έκθεση του Tokyo ως ένα σπορ κουπέ μοντέλο, για το οποίο όμως η εταιρεία δεν είχε δώσει την παραμικρή πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ο Erickson στην ίδια συνέντευξη μίλησε επίσης για το μέλλον των GR εκδόσεων, λέγοντας πως η ηλεκτροκίνηση είναι ένα από τα «σενάρια» που εξετάζονται για το μέλλον αλλά κάτι τέτοιο θα αργήσει να συμβεί, μια και το πάθος που προκύπτει από τους θερμικούς κινητήρες και την απόδοσή τους, είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας τους σήμερα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Toyota φτιάχνει «μπουκάλες» υδρογόνου
Τί ακριβώς είναι η Toyota GR Corolla Morizo;
Δείτε τα μυστικά του σούπερ τρικύλινδρου των Toyota GR (+video)

 

Advertisement