Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και έκδοση «S» της Aston Martin DBX

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζεται και έκδοση «S» της Aston Martin DBX

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και έκδοση «S» της Aston Martin DBX

ΝΕΑ

Η πιο δυναμική εκδοχή της Aston Martin DBX είναι αυτή που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο με δοκιμές σε τελικό στάδιο και μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την «απλή».

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι πολύ μικρές και πρέπει να είναι κανείς εξοικειωμένος με την DBX για να δει τις αλλαγές που έχει κάνει στην «S» η Aston Martin.

Από την αρχή η πρόθεση της Aston Martin ήταν να προσφέρει το μοντέλο σε κάποιες εκδόσεις κα να μην είναι μια και μόνη η πρότασή της στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Πρόσφατα, ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της DBX S –όπως περιμένουμε να λέγεται η πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου- εθεάθη κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των επεμβάσεων στα μηχανικά μέρη, η DBX S έχει και μικρή διαφοροποίηση στην αισθητική της σε σχέση με την «απλή» DBX. Ο κάτω αεραγωγός στον εμπρός προφυλακτήρα είναι αρκετά μεγαλύτερος και εκτείνεται έως και τους πλευρικούς -ξεχωριστούς- αεραγωγούς για τα φρένα. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζεται και η μεγαλύτερη ανάγκη για ψύξη, που εύλογα θα έχει η δυνατότερη έκδοση.

Μιλάμε για την έκδοση που με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του turbo V8 κινητήρα- και όχι με το V12 σύνολο που πρόσφατα είχε ακουστεί για το μοντέλο. Η DBX κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και αυτό που έκανε για λογαριασμό της Aston Martin ήταν να αναδειχτεί σε best seller για τη μάρκα, καθώς σημειώνει τις μισές πωλήσεις από το σύνολο των μοντέλων της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin DB5 με… πολυβόλα για τους μικρούς James Bond
Δοκιμή: Aston Martin DBX
Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο τιμόνι της Aston Martin DBX (video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement