Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-AMG GLC 63

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-AMG GLC 63

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-AMG GLC 63

ΝΕΑ

Με τον twin-turbo V8 να δίνει τη θέση του στον 4κύλινδρο κινητήρα με την υβριδική υποστήριξη, η κορυφαία έκδοση από πλευράς επιδόσεων της GLC από τη Mercedes-AMG ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα «Panamericana» στο μπροστινό μέρος, καθιστά την έκδοση αναγνωρίσιμη από απόσταση και είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας Mercedes-AMG GLC 63.

Με έντονη διαφορά στο μέγεθος των αεραγωγών του εμπρός προφυλακτήρα, η κορυφαία από την άποψη των επιδόσεων έκδοση του νέου μοντέλου της Mercedes-AMG που αναμένεται το 2023, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και εξέλιξης. Σε αυτή την έκδοση, η ανάρτηση θα έχει μικρότερη διαδρομή σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, ενώ οι τροχοί είναι από ελαφρύ κράμα και έχουν ιδιαίτερη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος αναμένεται να δούμε τη γνώριμη διάταξη με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Η αισθητική προσέγγιση της καμπίνας, αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια της νέας C-Class, κάτι που σημαίνει πως το νέο crossover θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3 ιντσών αλλά και μια οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας 11,9 ιντσών.

Όπως και στην C63, έτσι και η GLC 63 θα έχει κάτω από το εμπρός καπό του το υβριδικό σύστημα που αποτελείται, από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων με υπερτροφοδότηση, μια μπαταρία 6,1 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα πίσω. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, αναμένεται να γίνουν προς το τέλος του ερχόμενου έτους, με στόχο την προώθηση στις αγορές από το 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+: Πανίσχυρη και ηλεκτρική
Η Mercedes-AMG συνεχίζει τις δοκιμές του One (+video)
Πόσο κοστίζει η νέα Mercedes C-Class στη χώρα μας;

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement