Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτοιμα τα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ

Ελλάδα 1:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμα τα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ

Mobility

Έτοιμα τα ηλεκτρικά Range Rover και Jaguar XJ

Mobility

H Land Rover επιβεβαιώνει το ηλεκτρικό Range Rover, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με την ηλεκτρική Jaguar XJ αργότερα μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

Λίγες εβδομάδες μένουν για την παρουσίαση του ηλεκτρικού Range Rover, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Βρετανία.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο έτος και όπως φαίνεται, το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, «βγήκε» μάλλον καλύτερα από τις προβλέψεις που ήθελαν την αρχική παρουσίαση του τελικού προϊόντος να γίνεται μέσα στο 2021. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν από τη Βρετανία, τα ηλεκτρικά μοντέλα της Range Rover και της Jaguar, θα είναι έτοιμα για παρουσίαση στο κοινό, πριν την αλλαγή του χρόνου και με μικρή απόσταση χρονικά μεταξύ τους.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο περιμένουμε να δούμε τις πρώτες επίσημες εικόνες του ηλεκτρικού Range Rover (για το οποίο έχουμε διαβάσει πως έχουν γίνει οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να κατοχυρωθεί το όνομα Road Rover) και ένα μήνα μετά, θα δούμε αν επαληθευθούν οι πληροφορίες εκ Βρετανίας, την ηλεκτρική Jaguar XJ. Το Jaguar XJ και το Range Rover EV (το οποίο μπορεί να πάρει νέο όνομα) θα βασίζονται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα MLA της Jaguar. Πιστεύεται ότι το ηλεκτρικό Range Rover θα είναι χαμηλότερο από τα αδέρφια που τροφοδοτούνται με καύσιμο, μοιάζοντας κάπως σαν wagon αντί για SUV όπως φαίνεται και στην ψηφιακή απεικόνιση. Είτε ισχύει, είτε όχι, αυτή η αναφορά, θα το μάθουμε σίγουρα σε λίγες εβδομάδες καθώς πλησιάζει ο Οκτώβριος.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H ανανεωμένη Jaguar F-Pace με υβριδική τεχνολογία

Range Rover Evoque PHEV: Φορτίζεις και έφυγες!

Advertisement

Ένα Land Rover Defender εμπνευσμένο από το αντίστοιχο του James Bond (VIDEO)