Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για έναν εξομοιωτή, έστω και της Prodrive;

Ελλάδα 8:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εσείς πόσα θα δίνατε για έναν εξομοιωτή, έστω και της Prodrive;

ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για έναν εξομοιωτή, έστω και της Prodrive;

ΝΕΑ

Η Prodrive αν μη τι άλλο ξέρει τι χρειάζεται να κάνει (και να έχει) κανείς, για να πετύχει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και με το νέο εξομοιωτή δίνει πρόσβαση σε πολύ κόσμο να αποδείξει την αξία του.

Advertisement
Advertisement

Αν ψάχνετε για έναν από τους καλύτερους προσομοιωτές αγώνων που πωλούνται σήμερα, η Prodrive έχει την απόλυτη πρόταση για τις ανάγκες σας.

Σμιλεμένος από τον οίκο σχεδιασμού Callum, ο νέος προσομοιωτής της Prodrive είναι ένα «κομμάτι λειτουργικής τέχνης» που προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία του είδους. Η Prodrive είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των θρυλικών αυτοκινήτων της Subaru Rally, ενώ έχει γράψει και χρυσές σελίδες στο βιβλίο ιστορίας του Βρετανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού αλλά και στα GT, στους αγώνες αντοχής.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά τα αυτοκίνητα της Prodrive έχουν πάρει μέρος σε περισσότερους από 1.200 αγώνες, σημειώνοντας τη νίκη σε περισσότερους από τους 300, ενώ έχει «γράψει» και σχεδόν 500 τερματισμούς στην πρώτη τριάδα. Με τον τρόπο αυτό, «πιστοποιείται» πως ο καινούργιος εξομοιωτής αγώνων που παρουσίασε η εταιρεία, είναι ότι ακριβώς χρειάζεται κάθε υποψήφιος αγωνιζόμενος.

Ο καλαίσθητος προσομοιωτής αγώνων διαθέτει μια «μπανιέρα» από ανθρακόνημα που «επιπλέει» σε ένα ξύλινο πλαίσιο αποτελούμενο από 16 στρώματα ξύλου σημύδας. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός κρύβει μια πολύ δυνατή πηγή, με ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση αυτή υπολογιστή. Σύμφωνα με την Prodrive, «διαθέτοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα με κάρτα γραφικών GeForce RTX 12 GB και μνήμη 16 GB στην καρδιά του, τα γραφικά αποδίδονται σε ολόκληρη την καμπύλη οθόνη».

Advertisement

Το τιμόνι Precision SIM σε συνδυασμό με ένα μοτέρ διεύθυνσης Simcube, επιτρέπει ακριβείς τοποθετήσεις στις στροφές, ενώ το σύνολο διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να υποστηρίξει και την προσομοίωση οδήγησης αυτοκινήτου με συμπλέκτη και χειροκίνητο κιβώτιο, ολοκληρώνοντας εντυπωσιακά τη ρεαλιστική εμπειρία. Πέραν της όψης του εξομοιωτή πάντως, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η τιμή του, καθώς για να τον αποκτήσει κανείς προκειμένου να τον βάλει στο χώρο του, πρέπει να διαθέσει 46 χιλιάδες ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Prodrive P25 ξεπούλησε παρά την εξωφρενική τιμή του
Ο Ian Callum σχεδιάζει νέο Hypercar με κινητήρα F1
Subaru Forester STI Sport για την Ιαπωνία