Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται αλλαγές στη διοίκηση της Volkswagen

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται αλλαγές στη διοίκηση της Volkswagen

ΝΕΑ

Έρχονται αλλαγές στη διοίκηση της Volkswagen

ΝΕΑ

Ανακατατάξεις ενόψει στο διοικητικό συμβούλιο της Volkswagen αφού όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η γερμανική εταιρεία, έρχεται «περαιτέρω εξέλιξη στη δομή διοίκησης» της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεν είναι ακόμα σαφές πως ακριβώς; Θα διαμορφωθεί η κατάσταση, αναμένεται όμως να έχουμε νέο πρόσωπο στο ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου. CEO της VW είναι από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Matthias Müller (φωτο), που εν μέσω του σκανδάλου dieselgate, πήρε τη θέση του Martin Winterkorn.

Επιλέχθηκε έχοντας ήδη μακρά θητεία στο VW Group, με σημαντικούς ρόλους στην Audi, τη Lamborghini και της Porsche ενώ στη Volkswagen είχε παλαιότερα το ρόλο του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού.

Advertisement
Advertisement

Δυόμιση χρόνια μετά, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα και σύμφωνα με πηγές όποιες αλλαγές έρθουν, θα έρθουν με τη συγκατάθεσή του. Κι αυτό παρότι θεωρητικά η θητεία του λήγει το 2020.

Ποιος όμως θα πάρει τη θέση του; Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ίσως έχουμε νέα μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα λάβει χώρα την προσεχή Παρασκευή, με τον Herbert Diess να φέρεται ως ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του.