Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το VW Touareg με τον V6 των 340 ίππων

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το VW Touareg με τον V6 των 340 ίππων

ΝΕΑ

Έρχεται το VW Touareg με τον V6 των 340 ίππων

ΝΕΑ

Η VW ετοιμάζεται να προσφέρει για πρώτη φορά το νέο Touareg με μοτέρ βενζίνης, εντάσσοντας σύντομα στη γκάμα τη V6 έκδοσή του με τους 340 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το Touareg των 340 ίππων θα τοποθετηθεί πάνω από τις υφιστάμενες εκδόσεις ισχύος του 3λιτρου V6 TDI μοτέρ πετρελαίου των 231 και 286 ίππων, όντας και η πιο ισχυρή εκδοχή στη γκάμα.

Οι επιδόσεις του αναμένονται να είναι πιο γρήγορες από τις diesel επιλογές, με τον 3λιτρο V6 TSI 4ΜΟΤΙΟΝ κινητήρα βενζίνης του να του προσφέρει 0-100 km/h σε 5.9 sec και τελική ταχύτητα 250 km/h. Από την άλλη, οι εκπομπές ρύπων αλλά και η κατανάλωση θα είναι αυξημένες, με τις πρώτες να βρίσκονται στα 203 gr/km.

Φυσικά, όπως οι diesel εκδόσεις του Touareg έτσι και η νέα με μοτέρ βενζίνης θα συνδυαστεί με σύστημα τετρακίνησης και οχτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το παρών θα δώσουν επίσης σύστημα τετραδιεύθυνσης και αερανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Περαιτέρω στοιχεία για τη νέα έκδοση στη γκάμα του Touareg αναμένουμε κοντά στο επικείμενο λανσάρισμά του που θα γίνει στα μέσα της χρονιάς. Το ίδιο διάστημα επίσης αναμένουμε και την ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας κορυφαίας έκδοσης με τον 4λιτρο V8 TDI των 421 ίππων.