Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Subaru WRX

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το νέο Subaru WRX

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Subaru WRX

ΝΕΑ

Θέμα χρόνου είναι η αποκάλυψη της νέας γενιάς του θρυλικού μοντέλου με τους εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο κεφάλαιο στη θρυλική ιστορία του ακρωνύμιου “WRX” (World Rally eXperimental) είναι έτοιμη να ανοίξει η Subaru, μέσω της παρουσίασης της πέμπτης γενιάς του μοντέλου.

Για να προετοιμάσει, μάλιστα, τους απανταχού φίλους του WRX, η μάρκα έχει εγκαινιάσει μια σχετική ιστοσελίδα (δείτε την εδώ). Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για οτιδήποτε νεότερο, αλλά και να πάρουν μια πρόγευση για την εμφάνιση του αυτοκινήτου, μέσω teaser φωτογραφιών.

Όπως φαίνεται, το ολοκαίνουριο Subaru WRX αντλεί έμπνευση από το πρωτότυπο Viviz Performance που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκίνητου του Τόκιο το 2017. Επομένως θα πρέπει να αναμένουμε Full LED κεντρικούς προβολείς, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και ενοποιημένα πίσω φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το καπό του θα υπάρχει μια εκδοχή του τετρακύλινδρου σε σειρά 2,4 λτ. τούρμπο βενζινοκινητήρα FA24, ο οποίος στα μοντέλα Ascent, Legacy και Outback παράγει 260 PS και 376 Nm ροπής. Για χάρη, όμως, του WRX δεν αποκλείεται να έχει διαφορετική χαρτογράφηση και η απόδοσή του να είναι αυξημένη.

Ακόμα, πέρα από το «βασικό» WRX, τα σχέδια της μάρκας περιλαμβάνουν και την ισχυρότερη έκδοση STI. Η ισχύς του θα κυμαίνεται γύρω στους 400 ίππους, με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 490 Nm.

Advertisement

Επίσημης πληροφορίες για την αποκάλυψη του Subaru WRX δεν υπάρχουν. Καλά πληροφορημένες πηγές, όμως, αναφέρουν πως είναι προγραμματισμένη για τις προσεχείς εβδομάδες.

Advertisement

«Το νεότερο WRX θα είναι εδώ τόσο σύντομα που θα κόψει την αναπνοή σας. Ο θρύλος του WRX αποκτά ένα ολοκαίνουριο, ακόμα πιο συναρπαστικό κεφάλαιο.  Η παγκόσμια πρεμιέρα του Subaru WRX καταφτάνει και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά», αναφέρει η Subaru, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Subaru Outback: Οι τιμές στην Ελλάδα
Η Volkswagen τρολάρει τους ιδιοκτήτες Subaru Outback (+video)
Δημοπρασία για το Subaru Impreza WRC του Richard Burns (+video)

 

Advertisement