Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό SEAT Mii

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό SEAT Mii

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ηλεκτρικό SEAT Mii

ΝΕΑ

Μετά το VW e-up! και το πρόσφατα παρουσιασμένο Skoda Citigo-e iV, η SEAT θα λανσάρει και αυτή το δικό της μίνι ηλεκτρικό μοντέλο, ανακοινώνοντας σήμερα την επικείμενη άφιξη του νέου Mii Electric.

Advertisement
Advertisement

Το νέο SEAT Mii Electric θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο στο Όσλο, την Πρωτεύουσα της Νορβηγίας, της πρώτης χώρας στις πωλήσεις ηλεκτρικών παγκοσμίως, στα πλαίσια του SEAT on Tour. Στη συνέχεια, το νέο ηλεκτρικό μίνι θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες τον Σεπτέμβριο, ώστε στα τέλη του έτους να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του.

Προς το παρόν η SEAT δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του νέου, μικρότερού της ηλεκτρικού μοντέλου, ωστόσο αναμένεται να φέρει τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα των 83 ίππων ισχύος (και 210 Nm ροπής) με αυτόν του ηλεκτρικού Citigo, έχοντας μπαταρία χωρητικότητας 38.6 kWh.

Με βάση πάντα τα στοιχεία του «αδελφού» Citigo, με μια πλήρη φόρτιση η αυτονομία του Mii Electric αναμένεται να αγγίζει τα 265 km (WLTP), ενώ το 0-100 km/h θα απαιτεί 12.5 sec.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα στοιχεία για το νέο ηλεκτρικό SEAT Mii αναμένεται να έχουμε αύριο, όταν και η ισπανική μάρκα παρουσιάσει επίσημα το μοντέλο στη Νορβηγία.