Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το MG με τα 520 χιλιόμετρα αυτονομία!

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το MG με τα 520 χιλιόμετρα αυτονομία!

ΝΕΑ

Έρχεται το MG με τα 520 χιλιόμετρα αυτονομία!

ΝΕΑ

Η μάχη των ηλεκτρικών κρίνεται κατά κύριο λόγο στα χιλιόμετρα αυτονομίας που προσφέρουν. Και η MG κάνει την έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Η MG αποκάλυψε τις προδιαγραφές για το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το MG 4 Extended Range. Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς ηλεκτρικού hatchback έρχεται με αξιοσημείωτες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά.

Μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις είναι η τοποθέτηση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας 74,4 kWh, αρκετά πιο πάνω από το πακέτο 61,7 kWh στην υπάρχουσα έκδοση Long Range.

Αυτή η βελτίωση οδηγεί σε μια αξιοσημείωτη αύξηση της επίσημης αυτονομίας του αυτοκινήτου, που φτάνει πλέον τα 520 χιλιόμετρα σε σύγκριση με τα προηγούμενα 435 χιλιόμετρα (στη διαμόρφωση Trophy), παρουσιάζοντας μια βελτίωση 20%.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η ενσωμάτωση της μεγαλύτερης μπαταρίας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους κατά 63 κιλά σε σύγκριση με το μοντέλο Long Range.

Παρόλα αυτά, η έκδοση Extended Range αποκτά έναν πιο ισχυρό κινητήρα, που παράγει 244 ίππους και κατά 40% αυξημένη ροπή.

Αυτές οι βελτιώσεις συμβάλλουν στη βελτίωση των επιδόσεων, με το χρόνο επιτάχυνσης 0-62 km/h να μειώνεται από 7,7 δευτερόλεπτα σε 6,1 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Κάτι που καθιστά την έκδοση Extended Range τη δεύτερη ταχύτερη στην γκάμα του MG 4, μετά το MG 4 XPower με τον διπλό κινητήρα, το οποίο επιταχύνει από τα 0 στα 62 km/h σε εντυπωσιακά 3,7 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η έκδοση Extended Range διατηρεί τις ίδιες προδιαγραφές με το Long Range Trophy. Αυτό περιλαμβάνει ανέσεις όπως κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και επιφάνεια ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου.

Advertisement

Όσο για την τιμή του, στη Βρετανία αναμένεται είναι αρκετά φθηνότερο από το Tesla Model 3 RWD ενώ είναι ελαφρά φθηνότερο και από το VW ID 3 Pro με την αυτονομία των 426 χιλιομέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα πρώτα 250 MG που ήρθαν στην Ελλάδα
Πόσο θα κοστίζουν τα MG στην Ελλάδα;
Η MG στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο