Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Renault Kadjar

Ελλάδα 11:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Renault Kadjar

ΝΕΑ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Renault Kadjar

ΝΕΑ

Η Renault θέλει να τονώσει την παρουσία της στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η είδηση της επιστροφής του Renault 5 σε μια πλήρως εκσυγχρονισμένη και ηλεκτρική εκδοχή έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στους φίλους της γαλλικής εταιρείας.

Η αναβίωση, ωστόσο, του εμβληματικού μοντέλου αποτελεί μόνο έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζει η Renault το μέλλον της.

Διότι, όπως δήλωσε το αφεντικό της εταιρείας, Luca de Meo, προτεραιότητα της εταιρείας είναι να επαναπροσδιορίσει την προϊοντική της θέση στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων (C-Segment).

Advertisement
Advertisement

Στην εν λόγω κατηγορία θα ανήκει το επερχόμενο ηλεκτρικό Megane, το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2022. Εντός του ίδιου έτους, ωστόσο, αναμένεται και η έλευση του αντικαταστάτη του C-SUV της, Kadjar, το οποίο… δεν έχει ικανοποιήσει με την εμπορική του πορεία.

Όπως επιβεβαίωσε ο Luca de Meo σε δηλώσεις του, η αντικατάσταση του Kadjar θα αφορά τρία νέα μοντέλα: Το ένα θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το υφιστάμενο, την ίδια ώρα που ετοιμάζεται ένα 7θέσιο όχημα, όπως και ένα μοντέλο τύπου “σπορτίφ crossover”. Σημειώνεται πως τα τρία νέα μοντέλα θα βασίζονται στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα CMF-C, την οποία χρησιμοποιεί το νέο Nissan Qashqai.

Το μοντέλο που θα αποτελεί τον άμεσο αντικαταστάτη του Kadjar θα λανσαριστεί το 2022, ενώ τα υπόλοιπα δύο θα έχουν διατεθεί στην αγορά έως το 2024.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το Renault Captur αποκτά για πρώτη φορά έκδοση R.S Line
Ο υπέρ-σύγχρονος βενζινοκινητήρας του Renault Kadjar
Renault Kadjar: Η τετρακίνηση & το σύστημα Extended Grip

 

Advertisement