Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέο SUV από τη Jaguar;

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται νέο SUV από τη Jaguar;

ΝΕΑ

Έρχεται νέο SUV από τη Jaguar;

ΝΕΑ

Η F-Pace είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο για την Jaguar που μπορεί να άργησε αλλά μπήκε δυναμικά στην κατηγορία των SUV. Η βρετανική εταιρία θέλει να επωφεληθεί από αυτό περαιτέρω και σύμφωνα με φήμες θα παρουσιάσει ένα ακόμη μοντέλο αυτής της κατηγορίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Κατασκοπικές φωτογραφίες δεν έχουμε να σας δείξουμε ούτε σχέδια από κάποιον υπολογιστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με την ιστοσελίδα carbuzz, η βρετανική εταιρία προχώρησε πρόσφατα στην κατοχύρωση του ονόματος “C-Pace” στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Σύμφωνα με την αναφορά η Jaguar κατοχύρωσε το συγκεκριμένο όνομα σε διαφορετικές κατηγορίες εκ των οποίων μία σχετίζεται συνήθως με καταχωρήσεις που υποδεικνύουν αυτόνομα συστήματα οδήγησης. Aυτή η ενέργεια των Βρετανών έχει δημιουργήσει πολλά και διαφορετικά σενάρια που κάνουν λόγο, πέρα από το προφανές της αυτόνομης οδήγησης και για μοντέλο που θα τοποθετηθεί από πλευράς διαστάσεων κάτω από την F-Pace.

jaguar-new-suv-rumors-640

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar φυσικά μπορεί να προχώρησε στην καταχώρηση του ονόματος απλά και μόνο για να το έχει εύκαιρο για μελλοντική χρήση, ενώ δεν αποκλείεται να αφορά και κάποιο νέο SUV που να προορίζεται μόνο για τις αγορές της Ευρώπης.

Όπως και να έχει, ένα νέο όνομα που παραπέμπει σε SUV μοντέλο ανήκει πλέον στην βρετανική εταιρία που λογικά θα μεγαλώσει και άλλο την γκάμα με τα SUV της στο μέλλον, με στόχο την εκμετάλλευση της πιο hot κατηγορίας αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή.