ΝΕΑ

Έρχεται μία ακόμα one-off δημιουργία της Ferrari

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται μία ακόμα one-off δημιουργία της Ferrari

ΝΕΑ

Έρχεται μία ακόμα one-off δημιουργία της Ferrari

ΝΕΑ

Το τμήμα της ιταλικής μάρκας που κατασκευάζει κατά παραγγελία κάποια ειδικά μοντέλα αποκλειστικά για πολύ πλούσιους και καλούς πελάτες της, ετοιμάζει μία ακόμα ειδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Το Maranello φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα one-off δημιουργία, ακολουθώντας τα χνάρια των KC23 (που βλέπουμε στην φωτό) και SP-8.

Πρόσφατα εμφανίστηκε μια αίτηση εμπορικού σήματος για το όνομα “Ferrari PB24”, που υποδεικνύει το πιθανό όνομα για αυτό το μοναδικό project.

Η κατάθεση, που έγινε στο Ιταλικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων, υποδηλώνει ότι αυτή η μοναδική δημιουργία μπορεί να ακολουθήσει την τάση της χρήσης διψήφιων ονομάτων με δύο γράμματα, όπως έχει παρατηρηθεί σε αυτοκίνητα παραγωγής σειράς, όπως η SF90.

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου του μοτίβου που παρατηρήθηκε με την KC23, όπου τα ψηφία αντιπροσώπευαν το έτος, εικάζεται ότι το PB24 μπορεί να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ενώ τα αρχικά “PB” μπορεί να υποδηλώνουν το άτομο που αναθέτει την παραγγελία του μοναδικού μοντέλου, όπως συνέβη με την KC23 και την SC18 Alston της Lamborghini, οι λεπτομέρειες παραμένουν εικασίες.

Η αίτηση του εμπορικού σήματος συνέπεσε με την κατοχύρωση από τη Ferrari του αγωνιστικού σχεδιασμού της KC23, υποδεικνύοντας ενδεχομένως μια κοινή γραμμή στο τμήμα ειδικών έργων της Ferrari και για τα δύο αυτοκίνητα.

Advertisement

Η PB24 θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα της KC23, η οποίο βασίστηκε στην αγωνιστική Ferrari 488 GT3 Evo του 2020, με προσαρμοσμένο αμάξωμα.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με την PB24 παραμένουν ελάχιστες, οι ενθουσιώδεις περιμένουν την πιθανότητα μιας ειδικής έκδοσης που θα βασίζεται στη Ferrari 296 GT3.

Advertisement

Αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει προσαρμοσμένα πάνελ αμαξώματος, νέες μονάδες φωτισμού και προσαρμοσμένο εσωτερικό.

Πάντως, η Ferrari έχει καταθέσει εμπορικά σήματα για διάφορα ονόματα, όπως Mugello, Milano και Montecarlo, υποδηλώνοντας πιθανές αντικαταστάσεις για τα υπάρχοντα σπορ και supercars.

Καθώς η Ferrari κρατά τις λεπτομέρειες ερμητικά κρυφές, οι φίλοι της εταιρίας δεν έχουν παρά να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμές στο Μαρανέλο για τον αντικαταστάτη της Ferrari SF90
Σε ποιον Έλληνα ανήκει το αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα;
Απίστευτο! Παράτησαν μια Ferrari Testarossa 17 χρόνια σε ένα δρόμο (+video)