Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται μετωπική Ford- Tesla

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται μετωπική Ford- Tesla

ΝΕΑ

Έρχεται μετωπική Ford- Tesla

ΝΕΑ

Με την επιβεβαίωση και του CEO της Ford, Jim Farley, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο μοντέλο που θα τοποθετηθεί «απέναντι» σε άλλη μια πρόταση της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, δήλωσε πρόσφατα ότι στα σχέδια της Ford είναι η παραγωγή ηλεκτρικού SUV με τρεις σειρές καθισμάτων.

Η Ford αναμφισβήτητα κάνει έξυπνες επιλογές όσον αφορά το «χτίσιμο» της γκάμας της με τα ηλεκτρικά μοντέλα και αυτό είναι κάτι που αναγνώρισε πρόσφατα και μάλιστα δημόσια, ακόμα και ο Elon Musk. Ο επικεφαλής της Tesla πρόσφατα με δημοσίευση στο Twitter, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια, λέγοντας πως «η στρατηγική της Ford είναι έξυπνη».

Advertisement
Advertisement

Συνεπώς, το ότι η Ford ετοιμάζει ένα SUV με θέσεις για 7, είναι μάλλον ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση της ανάπτυξης για τη γκάμα των ηλεκτρικών προτάσεων της εταιρείας. Θυμίζουμε πως η αρχή έγινε με τη Mustang Mach-E για την εταιρεία και η συνέχεια δόθηκε με την παρουσίαση του πραγματικά ξεχωριστού F-150 Lightning, αμφότερα υπό τη διεύθυνση του Jim Farley.

Ο ίδιος γνωρίζει το ότι υπάρχουν ακόμη κατηγορίες που πρέπει να συμπληρωθούν με ηλεκτρικά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι αυτοκινητοβιομηχανίες που προτείνουν σύντομα τις ξεχωριστές τους προτάσεις, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση έχει κάνει η Tesla με το Model X, θα οφεληθούν σημαντικά.

Advertisement

Ο Farley εξήγησε σε αναλυτές της Ford πως υπάρχει ήδη υπερπροσφορά πενταθέσιων ηλεκτρικών SUV στην αγορά. Ενώ επιπλέον, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν κι άλλα, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ford, έως το 2025 θα υπάρχουν στην αγορά 45 ηλεκτρικά πενταθέσια SUV.

Συνέχισε λέγοντας ότι στόχος της Ford είναι επίσης να δελεάσει νέους πελάτες. Έτσι λοιπόν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα κατασκευάσει ένα επταθέσιο ηλεκτρικό SUV, με ενδιαφέροντα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς προσπαθεί να διαφοροποιηθεί και οι αναλυτές καταλήγουν πως το μοντέλο αυτό θα είναι έτοιμο για παρουσίαση μέσα στο 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το νέο Ford Ranger Raptor σε δρόμο και χώμα (+video)
H Ford πατεντάρει μονή πόρτα «γλάρου» για SUV
Ετοιμοπαράδοτη η Ford Mustang Mach-E