Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έρχεται ηλεκτρική BMW M

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται ηλεκτρική BMW M

Mobility

Έρχεται ηλεκτρική BMW M

Mobility

Τελικά είναι αναπόφευκτο, το τμήμα M της BMW επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα «ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων» μέσα στο 2021.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη ηλεκτρική M έρχεται μέσα στην χρονιά η οποία πιθανόν να βασίζεται στην i4.

BMW i4 ή το crossover iNext με σήμα M Performance; Η BMW μας βάζει στην αναμονή για δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα με sportive χαρακτήρα. Οπότε μάλλον μπορούμε να ενθουσιαστούμε. Ανακοινώνοντας ρεκόρ πωλήσεων για αυτοκίνητα M το 2020, το «Μεγάλο Αφεντικό» του τμήματος BMW Performance, Markus Flasch, δήλωσε πως είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν μια εντελώς νέα πλευρά της αίσθησης οδήγησης των αυτοκινήτων Μ.

Advertisement
Advertisement

Τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα πρώτα στοιχεία για την i4, το 2020, η BMW δήλωσε ότι ο ηλεκτρικός, 530 ίππων, κινητήρας της «αποδίδει το ίδιο με τον θερμικό V8 της εταιρίας από την Βαυαρία». Πράγματι, το i4 χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα πέμπτης γενιάς της BMW και είναι ικανό να κάνει το 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα, ενώ έχει αυτονομία 600 χλμ. Επιπλέον, υπόσχεται να είναι καλό και στην οδήγηση. Έτσι η επιπλέον δουλειά του τμήματος «Μ» για να το κάνει ταχύτερο και καλύτερο σε αίσθηση είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Η είδηση ​​ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου M ταιριάζει στη νέα στρατηγική της BMW για «δύναμη επιλογής» η οποία θα ισχύει σε οποιαδήποτε σειρά, οποιοδήποτε κινητήρα θέλετε. Επιπλέον, θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη επιλογή αυτοκινήτων «M» τον επόμενο χρόνο. Βλέπετε το 2022, η «BMW M» γιορτάζει την πεντηκοστή επέτειό της.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα μοιάζει η νέα BMW i4

Advertisement

Νέα στοιχεία για τη BMW i4

BMW i4: Ο μεγάλος αντίπαλος της Tesla

Advertisement