Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

BMW i4: Ο μεγάλος αντίπαλος της Tesla

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW i4: Ο μεγάλος αντίπαλος της Tesla

Mobility

BMW i4: Ο μεγάλος αντίπαλος της Tesla

Mobility

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και χωρίς να γνωρίζουμε ποιο από τα δύο ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρώτες φωτογραφίες από τους κατασκόπους της πλήρως ηλεκτρικής BMW i4 είναι πλέον γεγονός. Tesla φοβού του Βαυαρούς!

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

H νέα BMW i4 έχει επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους της BMW πως θα κάνει το ντεμπούτο της εντός του 2021, κάτι που έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Βαυαρών, Harald Kruger κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Το κομψό τετράθυρο αμάξωμα σε στιλ coupe της i4 επιβεβαιώνεται από αυτές τις πρώτες κατασκοπικές φωτογραφίες που κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρίας πάντως έχουν κάνει πολλή δουλειά στο να καλύψουν τις λεπτομέρειες της σχεδίασης και από αυτά που καταλαβαίνουμε έχουν τοποθετήσει ακόμη και ένθετα κάτω από τις επιφάνειες με τις οποίες έχουν καλύψει το νέο τους σεντάν.

Όπως και να έχει σχεδίαση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της BMW παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυναμική, με “φουσκωμένο” καπό, στενά “σχιστά” φωτιστικά σώματα μπροστά, με την μάσκα να βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά από αυτά (πολλές ομοιότητες θα έχουμε με το εικονιζόμενο πρωτότυπο  i Vision Dynamics). Η i4 αναμένεται να έχει αυτονομία περί τα 600 χλμ. ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην παραγωγή και μία πιο προσιτή έκδοση με μικρότερες μπαταρίες και αυτονομία 300-400 χλμ.

Advertisement

Advertisement