Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η τελευταία παράσταση του Ken Block… (+video)

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η τελευταία παράσταση του Ken Block… (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται η τελευταία παράσταση του Ken Block… (+video)

ΝΕΑ

Το τελευταίο αυτοκινητιστικό σόου του Ken Block θα προβληθεί στο YouTube πολύ σύντομα και όλοι οι θαυμαστές ανυπομονούν να θυμηθούν τι πρέσβευε αυτός ο μοναδικός οδηγός-showman.

Advertisement
Advertisement

Ο Ken Block άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου του 2023 έπειτα από δυστύχημα με snowmobile και έκτοτε δεν έχει προβληθεί νέο υλικό όπου προσφέρει ένα δυνατό σόου, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο Αμερικανός πρώην οδηγός Ράλλυ φέρεται να είχε γυρίσει ακόμα ένα βίντεο Gymkhana, στο οποίο οδηγεί το Audi S1 Hoonitron στην Πόλη του Μεξικό, αλλά κανένας δεν το είχε δημοσιοποιήσει μέχρι τώρα.

Δέκα μήνες μετά το θάνατό του όμως, η Hoonitron αποφάσισε να δημοσίευσε ένα τρέιλερ του Electrikhana Two στο οποίο ο Block χαρίζει απλόχερα μοναδικό θέαμα με το Audi S1 Hoonitron, ντριφτάροντας, σπινιάροντας και προκαλώντας χαμό στην Πόλη του Μεξικό.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση ωστόσο αυτής της επίδειξης πρόκειται να είναι πολύ διαφορετική, λόγω του χαμού του. Στην τελική, μιλάμε για τη Hoonigan και ο Αμερικανός επιχειρηματίας-showman ήταν εκ των ιδρυτών της.

Το βίντεο είχε γυριστεί στα τέλη του 2022 και είναι το τελευταίο που πρόλαβε να κάνει ο Block πριν το τραγικό συμβάν. Μάλιστα, ήταν και η δεύτερη επίδειξη του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου της Audi, μετά από εκείνη του Λας Βέγκας, ξανά με τον Block πίσω από το τιμόνι.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο αυτό κατασκευάστηκε αποκλειστικά για δράση της Gymkhana, διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα και αποδίδει 671 ίππους.

Advertisement

Το τρέιλερ της Electrikhana Two ξεκινάει με τον Ken Block να κατεβαίνει προς το Hoonitron στο αμφιθέατρο Plaza de Toros Mexico, λίγο πριν ξεκινήσει τα… δικά του στους δρόμους της Πόλης του Μεξικό.

Οδήγηση με το αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο, άλματα, «ξυστά» περάσματα από σημεία, καπνός, καμένο λάστιχο και γενικότερα όλα αυτά με τα οποία ο Ken Block καλόμαθε του petrolheads και τους έκανε να τον έχουν… Θεό.

Η γεύση μπορεί να είναι γλυκόπικρη, αλλά το θέαμα είναι όπως πάντα συγκλονιστικό. Απολαύστε το τρέιλερ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντίο Maestro: Δείτε τα 10+1 καλύτερα video του Ken Block
Το Audi του Ken Block βάζει φωτιά στο Λας Βέγκας (+video)
Με Porsche στο Pikes Peak ο Ken Block