Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΣΟΚ: Πέθανε ο Ken Block…

Ελλάδα 20:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΣΟΚ: Πέθανε ο Ken Block…

ΝΕΑ

ΣΟΚ: Πέθανε ο Ken Block…

ΝΕΑ

Ο πολυπράγμων 55χρονος είχε ατύχημα με snowmobile…

Advertisement
Advertisement

Ο Ken Block, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός κυρίως μέσα από τη σειρά των βίντεο Gymkhana έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 55 ετών σε ένα ατύχημα με snowmobile.

Αυτό ανακοινώθηκε από το επίσημο κανάλι της Hoonigan στο Instagram με την παράκληση να γίνει σεβαστό το πένθος της οικογένειας.

O Kenneth Paul Block εμφανίστηκε στο χώρο των ράλι το 2005 με ενα Subaru WRX STi και αμέσως κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πρωτο-εμφανιζόμενου της χρονιάς. Δύο χρόνια μετά, το 2007, έκανε το επόμενο βήμα με τη συμμετοχή του στο WRC.

Advertisement
Advertisement

To 2008 έγινε γνωστός και πέρα από τις ΗΠΑ με την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του TopGear, ενώ το 2009 παρουσιάστηκε το Gukmhana 2, που ήταν το πιο viral video της χρονιάς.

Από το 2014 έως και το 2017 ο Block, ο οποίος ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τους ιδρυτές της DC Shoes, μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με τη Ford. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ από τότε συνεργάστηκε και πάλι με τη Subaru αλλά και με τη Audi.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Hoonigan Industries (@thehoonigans)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Audi του Ken Block βάζει φωτιά στο Λας Βέγκας (+video)
Όλα τα μωρά στην πίστα: Ο Ken Block παίζει με 2.000 άλογα (+ video)
Απολαύστε τον Ken Block να καταστρέφει τα ελαστικά του ηλεκτρικού Fiesta (+vid)