Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η νέα γενιά του Hyundai H1

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η νέα γενιά του Hyundai H1

ΝΕΑ

Έρχεται η νέα γενιά του Hyundai H1

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της επιθετικής στρατηγικής που προβλέπει την έλευση πολλών νέων συμβατικών και ηλεκτρικών μοντέλων το άμεσο προσεχές διάστημα η Hyundai φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης του γνωστού van της Η1

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία φορά που το κοινό είχε ασχοληθεί εκτενώς με το Hyundai H1, το μεσαίο van της κορεάτικης εταιρίας ήταν όταν το τμήμα Ν Division είχε δημιουργήσει μια μοναδική ειδική έκδοση με εξαιρετικά δυναμικό χαρακτήρα και μεγάλο ταλέντο στο drift.

Αυτός βέβαια δεν είναι ο ρόλος που κανονικά καλείται να παίξει ένα van όμως η κίνηση δείχνει πως η Hyundai θεωρεί το Η1 μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη στη γκάμα της. Οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν πως βρισκόμαστε κοντά στη διαδοχή του H1 καθώς τα καλά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του αυτοκινήτου βρίσκονται για δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο.

Hyundai H1 Van

Advertisement
Advertisement

Από τις λίγες σχεδιαστικές λεπτομέρειες μπορούν να φανούν κάτω από καμουφλάζ μπορούμε να πούμε πως το νέο μοντέλο θα έχει μια αρκετά κάθετη εμπρός όψη στην οποία πιθανότητα θα κυριαρχεί μια μεγάλη μάσκα σύμφωνα με τη σχεδιαστική φιλοσοφία που βλέπουμε σε όλα τα νέα Hyundai. Επιπλέον οι φωτογραφίες δείχνουν πως αρκετά μεγάλες θα είναι και οι επιφάνειες των τζαμιών. Τα πρωτότυπα που έχουν απαθανατιστεί προφανώς αφορούν την επιβατική έκδοση του H1 το οποίο βέβαια λειτουργεί ως βάση και για πολλές επαγγελματικές παραλλαγές του. Πάντως η επιβατική έκδοση σε αντίθεση με την πιο συνήθη για την κατηγορία 9θέσια διάταξη πιθανολογείται πως θα έχει δυνατότητα μεταφοράς 11 επιβατών.

Από εκεί και πέρα η σημαντικότερη αναβάθμιση σε σχέση με την παρούσα γενιά του Η1 θα είναι βέβαια η υιοθέτηση της πιο προηγμένης τεχνολογίας ασφάλειας, υποβοήθησης του οδηγού αλλά και συνδεσιμότητας που διαθέτει σήμερα η Hyundai. Οι περισσότερες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής συγκλίνουν στο ότι το Η1 θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ενώ σίγουρη θεωρείται και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Η πρεμιέρα του Hyundai H1 αναμένεται μέσα στο 2022.

Hyundai H1 Van

Advertisement

Διαβάστε επίσης
To κόμπακτ διαστάσεων Hyundai AX-1 σε χειμερινές δοκιμές
Τελικά θα συνεργαστεί η Hyundai με την Apple;
H Hyundai δίνει εικόνες-teaser του νέου Bayon