Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται Ευρώπη και το Ford F-150

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται Ευρώπη και το Ford F-150

ΝΕΑ

Έρχεται Ευρώπη και το Ford F-150

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Ford φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει ορισμένα από τα προβλήματα που είχανε αναφορικά με την εισαγωγή του F150 στην Ευρώπη και όπως φαίνεται θα το δούμε σε λίγους μήνες ακόμα και στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Αν είχαμε Πρωταπριλιά σίγουρα θα λέγαμε πως είναι ψέμα το να ακούσουμε πως θα ξεκινήσει να εισάγεται το Ford F-150. Η συγκεκριμένη είναι η… καθαρόαιμη εκδοχή του αμερικάνικου Pick-up που δεν έχει καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη εξαιτίας των ρύπων αλλά και της νομοθεσίας που υπάρχει.

Εξαίρεση αποτελούν ορισμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν εισαχθεί από ιδιώτες αλλά ποτέ δεν έχουμε δει F-150 να εισάγεται με την… υπογραφή της Ford Ευρώπης. Όσο το μοντέλο δεν εισάγεται τόσο περισσότερο μεγαλώνει το πάθος των φίλων της Ford να το δούνε να κυκλοφορεί στους δρόμους και φυσικά να το αποκτήσουν.

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί το Ranger Raptor δεν έχει καταφέρει αποβάλλει την… κάψα του κοινού για το F-150.

Advertisement
Advertisement

Έρχεται μέχρι τέλος του έτους

Όπως όμως φαίνεται το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα εντός του έτους ή καλύτερα προς τα τέλη της χρονιάς που διανύουμε. Σύμφωνα με τα σχέδια της Ford έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να μπορέσει το F-150 να εισαχθεί στη Γηραιά Ήπειρο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο (99,9%), θεωρείται δεδομένο πως θα έρθει και στην Ελλάδα όπου θα πλαισιώσει τη νέα γενιά του Ranger Raptor.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, αν και από μόνη της είναι μεγάλη είδηση για τους φίλους της κατηγορίας ότι σε λίγους μήνες θα μπορούν να αποκτήσουν το νέο Ford F-150. Αυτό που θα πρέπει να ευχηθούμε είναι να δούμε το F-150, σε όλες τις εκδόσεις και φυσικά στην έκδοση Raptor.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 374…
Ποια ηλεκτροκίνηση; Η BMW ετοιμάζει νέους κινητήρες!
Ducati-Lamborghini: Η απόλυτη ιταλική εμπειρία

Advertisement