Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένταλμα σύλληψης για τον επιτήδειο έμπορο ΙΧ

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένταλμα σύλληψης για τον επιτήδειο έμπορο ΙΧ

ΝΕΑ

Ένταλμα σύλληψης για τον επιτήδειο έμπορο ΙΧ

ΝΕΑ

Ο απατεώνας αναγνωρίστηκε στη Γερμανία από κάποιο θύμα του και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση…

Advertisement
Advertisement

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων από την Θήβα ο οποίος απασχολεί τις Αρχές από το 2014 έχοντας εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους καταναλωτές και έχοντας αποκομίσει εκατομμύρια ευρώ!

Ο γνωστός επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Θήβας αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο κρούσμα στην ελληνική αγορά καθώς τα θύματά του ήταν εκατοντάδες και προέρχονταν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και όπως φαίνεται αποτέλεσε «παράδειγμα» προς μίμηση για τον έμπορο από τα Δυτικά Προάστια αλλά και για έναν ακόμη επιτήδειο έμπορο από τα Νότια Προάστια.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο εν λόγω «κύριος» κατάφερνε να ξεφύγει από τις Αρχές καθώς το ποσό που είχε καταχραστεί από τον κάθε ένα ανυποψίαστο καταναλωτή δεν υπερέβαινε τις 120.000 ευρώ οπότε και το αδίκημα ήταν πλημμέλημα και εκείνος κατάφερνε να κυκλοφορεί ελεύθερος ανοίγοντας και κλείνοντας νέα καταστήματα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Κάποια στιγμή όμως τα θύματά του άρχισαν μέσω του Διαδικτύου να γνωρίζονται μεταξύ τους και κατάφεραν να μαζευτούν περισσότερα από 20 θύματά του τα οποία και κατέθεσαν κοινή αγωγή και μήνυση υπερβαίνοντας τις 120.000 ευρώ οπότε και αυτομάτως το πλημμέλημα γίνονταν κακούργημα!

Από εκείνη τη στιγμή ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας εξαφανίστηκε και παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενεργό ένταλμα σύλληψής του κατάφερε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr να διαφύγει στο εξωτερικό και όπως φαίνεται να ξεκινήσει μια καινούρια «καριέρα» στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr πρώην θύμα του επιτήδειου εμπόρου της Θήβας ο φυγόδικος βρίσκεται στη Γερμανία και εθεάθη σε κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Ναι σωστά διαβάσατε ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων βρίσκεται σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr στη Γερμανία και πουλά και πάλι μεταχειρισμένα οχήματα. Μάλιστα όταν το θύμα αντίκρισε τον επιτήδειο έμπορο της Θήβας που του είχε «φάει» αρκετές χιλιάδες ευρώ δημιουργήθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο το οποίο κατέληξε σε άτακτη φυγή του επιτήδειου εμπόρου προς άγνωστη κατεύθυνση

Advertisement

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsauto.gr το πρώην θύμα του επιτήδειου εμπόρου της Θήβας: «Πρόσφατα είχα επισκεφθεί τη Γερμανία για να βρω κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και να το εισάγω στην Ελλάδα. Μεταξύ των καταστημάτων εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπήκα και σε κάποιο κατάστημα όπου αντίκρισα τον άνθρβωπο που μου είχε «φάβει» πάνω από 10.000 ευρώ για να μου φέρει κάποιο όχημα από την Γερμανία ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων της Θήβας! Αμέσως μόλις τον αντίκρισα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Εκείνος αρχικά δεν με είχε αναγνωρίσει αλλά μόλις με πλησίασε και αντιλήφθηκε ποιος ήμουν αρχικά προσπάθησε να με κατευνάσει ισχυριζόμενος ότι δεν είναι ο έμπορος από τη Θήβα και όταν οι τόνοι ανέβηκαν περαιτέρω άρχισε να τρέχει, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την επόμενη ημέρα ξαναπέρασα από το κατάστημα αλλά ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας ήταν άφαντος…

Ελπίζω σύντομα οι Αρχές να τον ανακαλύψουν ώστε να σταματήσει να εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές και να πληρώσει για τις απατεωνιές που έκανε εναντίον τους!»

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καταδικάστηκε αλλά δρα ανενόχλητος ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας!
Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας μοιράζει ακάλυπτες επιταγές
Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας άνοιξε καταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα!