Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιστρέφει το θρυλικό Ford Capri;

Ελλάδα 3:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει το θρυλικό Ford Capri;

ΝΕΑ

Επιστρέφει το θρυλικό Ford Capri;

ΝΕΑ

Δεν διαβάσατε λάθος. Το εμβληματικό μοντέλο της Ford είναι έτοιμο να επιστρέψει ως ένα SUV κουπέ.

Advertisement
Advertisement

Η βάση του νέου Ford Capri θα είναι το επίσης καινούργιο Ford Explorer και στην πράξη θα τοποθετείται απέναντι στα Volkswagen ID 5, Volvo C40 και Peugeot e-3008. Η μεγαλύτερη διαφοροποιησή του σε σχέση με το Explorer θα είναι βέβαια η έντονα κεκλιμένη οροφή του, ενώ θα υπάρχουν και άλλες προκειμένου η αποστασιοποίησή του από το τελευταίο να είναι ακόμα πιο έντονη. Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, ενώ μπορεί να έχει και κάποια στοιχεία από τον προκάτοχό του.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις το εσωτερικό του θα είναι ίδιο με αυτό του Explorer, ενώ από εκεί και πέρα θα υπάρχουν διαθέσιμοι τρεις ηλεκτροκινητήρες, με απόδοση από 168 έως 335 ίππους.

Οι διαθέσιμες μπαταρίες θα έχουν ενεργειακή χωρητικότητα 52,0 και 77,0 kWh με την τελευταία να εξασφαλίζει μια μέγιστη αυτονομία που θα φτάνει ακόμα και τα 480 χιλιόμετρα. Όσο για τη φόρτιση θα μπορεί να γίνει ακόμα και με ισχύ 170 kW.

Advertisement
Advertisement

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό το Capri θα παρουσιαζόταν περίπου 6 μήνες μετά το Explorer, αλλά με την καθυστέρηση του τελευταίου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η διαθέση τους να ξεκινήσει σχεδόν ταυτόχρονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To ηλεκτρικό Ford Capri θα έχει στυλ
Αναβάλλεται η έλευση του Ford Explorer το 2023
Η επιτομή της εξατομίκευσης από τη Ford