Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

To ηλεκτρικό Ford Capri θα έχει στυλ

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ηλεκτρικό Ford Capri θα έχει στυλ

Mobility

To ηλεκτρικό Ford Capri θα έχει στυλ

Mobility

Η Ford γεύεται την επιτυχία της επαναφοράς «παλιών» ονομάτων στη γκάμα της και προφανώς θέλει να συνεχίσει, αυτή τη φορά με το Capri που όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει το δρόμο της Mustang Mach E.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο κοινό που θα έχει η νέα εκδοχή με την παλιά, θα είναι η «coupe διάθεση» στη σχεδίαση του SUV αμαξώματος.

Αυτό σημαίνει πως στο πίσω μέρος η διαμήκης γραμμή του αμαξώματος θα «κατεβαίνει» πιο «γλυκά» από ότι στο τυπικό κυβοειδές αμάξωμα των SUV. Βάσει μεγέθους και στυλ, το νέο Capri αναμένεται να έχει το ύφος και τον χαρακτήρα του VW Taigo, με τη διαφορά πως το ηλεκτρικό σύνολο και η μπαταρία του, θα εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο ψηφιακές αποδόσεις για το τι περιμένουμε να δούμε από τη Ford.

Advertisement
Advertisement

Η αρχή γίνεται από τα εμπρός φωτιστικά σώματα που έχουν ήδη αποκαλυφθεί επισήμως –και εικάζεται πως ανήκουν στο πολυαναμενόμενο Capri. Από εκεί και πέρα, η ψηφιακή γκραβούρα του Nikita Chuicko γεμίζει με ένα αρκετά ενδιαφέρον αυτοκίνητο που έχει προσεγμένες αναλογίες και υψηλό δείκτη ακρίβειας αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τη Ford- σύμφωνα και με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Εκεί που ο καλλιτέχνης των pixels από το ρώσικο site Kolesa, «ρισκάρει», είναι στο πίσω μέρος και ιδιαίτερα στην αισθητική των πίσω φώτων μια και δεν έχουμε εικόνα αλλά ούτε και υποψία του πως θα είναι στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο της Ford. Όπως και να έχει πάντως, αυτό που έχουμε μπροστά μας μπορεί να μην συνάδει με το θρύλο του Capri που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της μάρκας μένοντας στην παραγωγή από το 1969 έως το 1986 (με τρεις γενιές) αλλά είναι σίγουρα ένα σύγχρονο και καλαίσθητο μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ! Φορτηγά και λεωφορεία με ελαστικά του 2016
Οι μαθητευόμενοι της Skoda έκαναν το Enyaq αυτοκινούμενο
Οδηγούμε το Kia EV6 GT