Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Επιστρέφει το θρυλικό Buggy;

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει το θρυλικό Buggy;

Mobility

Επιστρέφει το θρυλικό Buggy;

Mobility

Η εταιρεία Meyers Manx από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ που ειδικεύεται στην κατασκευή Buggy για τις αμμώδεις παραλίες και όχι μόνο, φέρεται να εξελίσσει μια σύγχρονη ηλεκτρική εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Για δεκαετίες, η Meyers Manx κατασκεύαζε Buggy με βάση την πλατφόρμα του Σκαραβαίου της VW προσφέροντας μια «ξένοιαστη» εναλλακτική πρόταση στην αγορά των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η εξέλιξη στον τομέα των εφαρμογών για τις νέες μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχει φέρει την Meyers Manx σε θέση να μπορεί να επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού Buggy. Στα πρότυπα του αυθεντικού που έλκει στις ρίζες του από τη δεκαετία του 1960, οπότε και μιλάμε μια ακόμα μια –πιο ιδιαίτερη αυτή τη φορά- ιστορία αναβίωσης.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα τεχνολογία με την ονομασία Coreshell που εξελίσσεται ταυτόχρονα από μια start up εταιρεία που ασχολείται με τις μπαταρίες για χρήση στα οχήματα και όχι μόνο, υπόσχεται αύξηση της χωρητικότητας πάνω από 30% και αυξάνει την ανοχή στη θερμότητα κατά 200%. Η «σύνδεση» της TechCrunch με την Meyers Manx, γίνεται λόγω της εμπλοκής ενός προσώπου και στις δύο.

Ο Phillip Sarofim είναι αυτός που εμπλέκεται και στις δύο εταιρείες. Ο Sarofim είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Trousdale Ventures, η οποία βοήθησε τη συγκέντρωση ποσού σχεδόν 11 εκατομμυρίων ευρώ για την εξέλιξη της τεχνολογίας Coreshell, ενώ είναι επίσης πρόεδρος και της Meyers Manx. Με αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ εντυπωσιακό ως εξέλιξη του θρυλικού Buggy.

Advertisement

Το φανταζόμαστε ήδη με το χαμηλότερο κέντρο βάρους που θα του εξασφαλίζει η ύπαρξη της μπαταρίας στο πάτωμα, να του δίνει την πολυπόθητη σταθερότητα (που έλειπε από τις προηγούμενες, cult, εκδόσεις), την άμεση ροπή του ηλεκτροκινητήρα και τη μετάδοση ακόμα και στους τέσσερις τροχούς που θα προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς για να διασκεδάσει στην άμμο- και όχι μόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από το Microbus στο ID.Buzz σε μια εικοσαετία (video)
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Που θα γίνει η πρώτη αντιπροσωπεία Tesla στην Αθήνα

 

Advertisement