Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Σαλόνι της Γενεύης επιστρέφει

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Σαλόνι της Γενεύης επιστρέφει

ΝΕΑ

Το Σαλόνι της Γενεύης επιστρέφει

ΝΕΑ

Έπειτα από τρία χρόνια αναμένεται να επιστρέψει και πάλι το 2023 ένα από τα πλέον δημοφιλή γεγονότα στο χώρο της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε το 2021,2021 και 2022 λόγω της πανδημίας.

Το ισχυρό πλήγμα στα ετήσια events αναμένεται να λάβει τέλος τον επόμενο χρόνο καθώς ανακοινώθηκε ήδη η επανέναρξη της ιστορικής έκθεσης αυτοκινήτου. Στο κέντρο Palexpo της ελβετικής πόλης αναμένεται να στραφούν και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας από τις 14/2 μέχρι 19/2 του 2023. Το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης λαμβάνει χώρα από το μακρινό 1905 και σε βάθος χρόνου άλλαξε αρκετές φορές μορφή μέχρι να φθάσουμε σε αυτή της διεθνούς έκθεσης που γνωρίσαμε μέχρι το 2019.

Advertisement
Advertisement

«Πιέσαμε πολύ σκληρά και προσπαθήσαμε έτσι ώστε να ανοίξει τις πύλες της ξανά η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2022», δήλωσε πέρυσι ο Maurice Turrettini, Πρόεδρος του Comité permanent du Salon International de l’automobile. «Παρά τις όλες προσπάθειές μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα και την πραγματικότητα: η κατάσταση της πανδημίας δεν είναι υπό έλεγχο και παρουσιάζεται ως μεγάλη απειλή για μια μεγάλη διοργάνωση εσωτερικού χώρου όπως το GIMS».

Η κατάσταση ωστόσο φαίνεται να έχει εξομαλυνθεί και τα μέτρα να υποχωρούν σταδιακά. Αυτό δε σημαίνει πως του χρόνου θα είναι ίδιες οι συνθήκες, ωστόσο τα μεγάλα γεγονότα δε γίνεται να αναβάλλονται εσαεί. Έστω και με ορισμένα μέτρα και περιορισμούς οι ιθύνοντες είναι αποφασισμένοι για να πραγματοποιηθεί και πάλι το γνωστό σαλόνι αυτοκινήτου από το 2023.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκλειστικό: Δε θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση»
Επισκεφτείτε τη MOBILITY 2021… ψηφιακά!
Οριστικό: Αναβάλλεται η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2022