Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτο teaser για τη νέα BMW 5-Series Touring

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτο teaser για τη νέα BMW 5-Series Touring

ΝΕΑ

Πρώτο teaser για τη νέα BMW 5-Series Touring

ΝΕΑ

Η βαυαρική φίρμα δίνει την πρώτη επίσημη πρόγευση του μοντέλου που θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η BMW δημοσιοποίησε το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης 5-Series Touring, λίγο αφότου μια σειρά από σχέδια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που διέρρευσαν αποκάλυψαν ουσιαστικά την εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου.

Η πιο πρακτική έκδοση της σειράς 5 και της ηλεκτρικής i5 θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024 και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε πελάτες στην Ευρώπη , την Ιαπωνία και την Ταϊβάν.

Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές των ΗΠΑ θα χάσουν τις κανονικές εκδόσεις του premium wagon, αν και υπάρχουν φήμες ότι η BMW πιθανώς θα προσφέρει την M5 Touring στη Βόρεια Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Η ενιαία σκιώδης εικόνα του προφίλ δείχνει τη σιλουέτα και την υπογραφή φωτισμού LED του μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτου, που έχει εντοπιστεί σε πολλές περιπτώσεις από τους φωτογράφους κατασκοπείας.

Αναμενόμενα, το μπροστινό τμήμα του αμαξώματος είναι πανομοιότυπο με αυτό του σεντάν, αλλά το πίσω άκρο έχει επανασχεδιαστεί, προσθέτοντας την πρακτικότητα μιας όρθιας ουράς και προτείνοντας μια εναλλακτική λύση στους πελάτες που δεν επιλέγουν SUV.

Η BMW επιβεβαίωσε ότι η γκάμα κινητήρων της 5-Series Touring θα είναι κοινή με το sedan. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών βενζίνης, ήπιου υβριδικού, plug-in υβριδικού και πλήρως ηλεκτρικού (i5 Touring).

Advertisement

Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η M5 Touring η οποία φημολογείται ότι παράγει 790 ίππους, από έναν plug-in υβριδικό V8, που προέρχεται από την XM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασύμβατο το iPhone 15 με την BMW;
Οδηγούμε τη νέα BMW i5
BMW Proactive Care: Νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης

Advertisement