Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Είναι αυτή η πρώτη sedan Ford Mustang;

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Είναι αυτή η πρώτη sedan Ford Mustang;

ΝΕΑ

Επίσημο: Είναι αυτή η πρώτη sedan Ford Mustang;

ΝΕΑ

Επί πενήντα οκτώ χρόνια, ως τώρα, γνωρίζουμε τη Ford Mustang ως ένα pony car ή και sportscar με coupe αμάξωμα. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό;

Advertisement
Advertisement

Το 1964, η Ford παρουσίασε το πρώτο όχημά της με το οποίο ήθελε να αλλάξει την ως τότε εικόνα της παρουσιάζοντας τη Mustang. Οι Αμερικανοί, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, εξεπλάγησαν από αυτή, καθώς ήταν μια σχετικά απρόσμενη κίνηση από τον τυπικότερο μαζικό κατασκευαστή αυτοκινήτων.

Την τότε έκπληξη έρχεται να διαδεχτεί ακόμα μία, η οποία θα είναι το ίδιο μεγάλη και αναπάντεχη, αν όχι περισσότερο συγκριτικά. Με την ευκαιρία της παρουσίαση της νέας γενιάς τής Mustang, πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκαν και κάποια επίσημα σκίτσα ενός καινούργιου μοντέλου της Ford το οποίο παραπέμπει σε μια τετράθυρη έκδοσή της!

Advertisement
Advertisement

Τα συγκεκριμένα σκίτσα έχουν δημιουργηθεί από τον κ. Christopher Stevens, επικεφαλής σχεδιαστής αμαξώματος στη Ford, ως προτάσεις προς τους ανωτέρους του στην εταιρεία. Μεταξύ αυτών ήταν και αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το οποίο είναι το πιο σαφές σε ό,τι αφορά στη μορφοποίηση του αμαξώματός του.

Όπως μπορούμε να δούμε, πρόκειται για ένα τετράθυρο μοντέλο το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά φώτα και στοιχεία που παραπέμπουν στη Mustang. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό.

Advertisement

Όμως, με δεδομένο ότι το 2024 συμπληρώνονται 60 χρόνια από την παρουσίαση της Mustang, ότι η Ford έχει ήδη στην γκάμα της την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E και ότι υπάρχει η φημολογία για τη δημιουργία μιας sedan εκδοχής της πρώτης, αρχίζει να δημιουργείται ένα «πλαίσιο» το οποίο πιθανόν να οδηγήσει στην κατασκευή της πρώτης τετράθυρης Mustang, η οποία ενδέχεται να διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Ford Mustang! (+video)
Δείτε μια diesel Mustang να κάνει burn out τραβώντας σκάφος (+video)
Θα συνεχίσουν με βενζίνη Mustang και Bronco

Advertisement