Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Nissan Juke (+video)

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Nissan Juke (+video)

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Nissan Juke (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan παρουσίασε το facelift του μικρότερού της SUV, με τις σημαντικότερες αλλαγές να εντοπίζονται στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan επαναφέρει στο προσκήνιο της αγοράς το Juke, καθώς παρουσίασε επίσημα την ανανεωμένη εκδοχή της 2ης γενιάς του που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά εντός των επόμενων μηνών. Η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να αφοσιώθηκε ξεκάθαρα στη βελτίωση της καμπίνας και της εργονομίας γενικότερα.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείται στην νέα καμπίνα είναι η 12,3 ιντσών «ελεύθερη» οθόνη του συστήματος infotainment, η οποία έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα πλήρως επανασχεδιασμένο ταμπλό.

Στις ίδιες ίντσες βρίσκεται και η διαγώνιος του πίνακα οργάνων. Το infotainment είναι αναβαθμισμένο και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Android Auto/Apple CarPlay η οποία ενεργοποιείται μέσω φωνητικής εντολής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Nissan, η δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό προσφέρει ένα πιο εύληπτο άγγιγμα στο τιμόνι. Η κονσόλα και οι αποθηκευτικοί της χώροι είναι μεγαλύτεροι, ενώ ταυτόχρονα το μπράτσο είναι επανασχεδιασμένο για μέγιστη εργονομία.

Επίσης, υπάρχει ηλεκτρικό χειρόφρενο, θήκη ασύρματης φόρτισης κινητού, θύρες USB-A και USB-C, όλα χαρακτηριστικά που φέρνουν το Juke πλέον στα ίσα με τον ανταγωνισμό, όσον αφορά στον βασικό εξοπλισμό της καμπίνας.

Advertisement

 

Το αμάξωμα έχει μόνο μικρές και βασικές ανανεώσεις στη μάσκα, τους προφυλακτήρες, αλλά και στις νέας σχεδίασης ζάντες έως 19 ιντσών.

Advertisement

Τα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα διατεθεί το νέο Juke είναι ίδια και απαράλλαχτα. Συνεπώς, θα το δούμε ξανά με τον 1.000άρη των 115 ίππων το οποίο εξοπλίζεται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο DCT, όπως και με το φουλ υβριδικό σύστημα των 145 ίππων που θα είναι μόνο με αυτόματο.

Μεγάλη είδηση αποτελεί ακόμα η κορυφαία έκδοση N-Sport. Στο εσωτερικό του N-Sport, παρατηρούνται εύκολα οι κίτρινες ραφές στα καθίσματα τις οποίες θα δούμε στην νέα έκδοση N-Sport. Η επένδυση των καθισμάτων είναι Alcantara και μάλιστα από ανακυκλωμένα υλικά στο πλαίσιο της βιωσιμότητας.

Advertisement

Το νέο Nissan Juke έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ, εκεί όπου παράγεται από το 2022 και η 2η γενιά του μοντέλου.

Η αγορά κινείται τόσο ταχύρρυθμα που η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα επιτακτικό facelift, ώστε να διατηρήσει το μοντέλο στην επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επετειακή προσφορά για περιορισμένο αριθμό Nissan Juke Hybrid
Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό Nissan Juke;
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. κλείνει 100 χρόνια ζωής